fbpx
Selectează o Pagină
Laminator in rola FM-650II UNITEC la CALD/RECE - Europaper Brasov - Utilaje Finisare Print

Laminator in rola FM-650II

Laminator in rola FM-650II UNITEC la cald/rece

Pret: 7500,00 Lei+TVA

Pretul Nu Include:
“Costuri colectare, tratare si eliminare DEEE”: 6.00 Lei + TVA

Laminator in rola FM-650II, format maxim de lucru: 635 mm, temperatură : 100 – 150°C, timp de incălzire: 5-10 min, viteza de laminare: reglabilă între 0.2-2.0 m/minut, role: 4 role de tip HOT-ROLLER.

Laminator in rola UNITEC FM-650II la cald/rece

Aparat profesional de laminat documente la cald sau la rece cu carcasa și mecanisme interioare din metal, pentru uz mediu comercial și lățimi mari de lucru de până la maxim 635 mm, pretabil în industria publicitară. Display digital pentru afișarea temperaturii și a vitezei de lucru. Conceput
pentru laminarea pe ambele părți sau doar pe o față , la rece sau la cald. Dotat cu rolă colectoare superioară din carton pentru colectarea surplusului de material în cazul utilizării echipamentului pentru laminarea la rece a documentelor cu folie în rolă la rece !!! Un echipament excelent atât pentru laminare la cald pe ambele fețe, cât si laminare la rece pe o singură față a documentelor.
Caliatate excelentă a laminărilor pe orice tip de media !!!

Oferim o gamă larga de gravatoare, utilaje finisare print si produse pentru sublimare.

Vizitați-ne:

Brașov, Str Tarnavei, Nr. 2
Luni–Vineri: 8.30–17.30
Sâmbătă: 8.30-13.00 (doar cu programare)
Gravatoare & Utilaje:
+4 0743 256 400
+4 0745 659 520

Europaper
Model: Model: UNITEC FM-650II
Lățime maximă de laminare: 635 mm
Temperatură reglabilă: 0 – 150°C
Role: 4 role presoare din cauciuc siliconic pentru rezultate excelente.
Acceptă role cu diametrul interior de 55 mm
Grosime maximă acceptată: 5 mm
Viteza de laminare: reglabilă între 1.0 – 3.0m/minut
Tehnologie profesională de încălzire a rolelor tip HOT-ROLLER.
Laminare: Rece / Cald
Viteză de laminare: reglabilă intre 0.2-2.0 m/minut
Timp de încălzire: 5-10 minute
Poate fi folosit pentru laminare fotografii
Funcție de eliberare a rolelor și de control al tensiunii
Stand metalic de lucru cu roți mobile inclus
Dimensiuni: 91x52x31 cm.
Greutate neta: 75kg
Putere: 1350W
Voltaj: 220V

Va putem ajuta cu…

CUM PUTETI PLATI. MODALITATI DE PLATA
Utilajele de finisare print pot fi plătite într-o varietate de moduri, dar cel mai frecvent sunt achiziționate cu numerar (cumpărare de capital) sau prin finanțare.
Numerar
O opțiune excelentă pentru întreprinderile existente, ca orice profit pe care îl obții cu mașina, este 100% al tău de la început.
Finanțare
Finanțarea unei mașini de gravat cu laser oferă multe opțiuni convenabile pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dvs. financiare. Majoritatea companiilor de finanțare oferă un fel de opțiune de amânare, care vă va oferi timp pentru a pune mașina în posesia dvs., a primi instruire, a trece curba de învățare și a genera profituri înainte de a scrie primul cec. Finanțarea vă permite să deduceți suma totală din prețul de achiziție al laserului dvs. în primul an.
Imprumut bancar
Utilizați o bancă la alegere pentru opțiunea de echipament standard sau împrumut de afaceri, împrumut de capital propriu sau linie de credit. Dacă sunteți o organizație non-profit sau pentru profit, cum ar fi o școală sau o universitate, există subvenții disponibile cu ușurință.
DESPRE NOI
Firma noastra este specializata in distributie de utilaje de finisare print, prese termice, gravatoare, si acum puteti comanda ONLINE la noi, pentru ca de peste 15 ani incercam in fiecare zi sa aducem la-ndemana clientilor nostri solutii complete de printare si tipar digital pentru ca la noi preturile nu au concurenta iar calitatea este de o nota ce isi merita toate stelutele si laudele. Bineinteles, nu ne place sa ne laudam cu asta, ci clientii care ne-au trecut pragul sau care au comandat online au fost foarte multumiti de serviciile noastre.

Firma noastra se adreseaza in primul rand celor ce desfasoara o activitate pe piata comerciala interna sau internationala, se adreseaza in mod special firmelor, societatilor comerciale, persoanelor fizice, persoanelor juridice ce doresc sa comande laminatoare.

Ne desfasuram activitatea in orasul Brasov, insa trebuie sa reamintim faptul ca suntem deschisi colaborarilor si pregatiti totodata sa preluam comenzi din orice judet al tarii, deoarece onoram comenzile cu mare placere si livram oriunde in Romania prin servicii de curierat!

Contact Distributie Utilaje

Sunteti Gata sa Va Aduceti Ideea la Viata?

descoperiti gama noastra de;
servicii printaredistributie utilaje
× Suntem aici sa va ajutam! Available from 08:30 to 18:00