fbpx
Selectează o Pagină

GRAVATOR LASER K6040

TUB LASER 60W
MASA DE LUCRU ELECTRICA
600X400 MM

BOWAY K5

MASINA DE BROSAT
SEMIAUTOMATA
CU TERMOCLEI

GHILOTINA BOWAY 4606 V8

GHILOTINA ELECTRICA
CU FUNCTIE PROGRAMABILA
LATIME TAIERE 460MM

FREE SUB P8100 COMBO

PRESA TRANSFER TERMIC
SUBLIMARE

Distributie Utilaje

Euro Paper este unul dintre principalii furnizorii specializați în echipamente de finisare pentru print și produse de sublimare din România. 90% din gama de utilaje distribuite de noi, se regasesc inclusiv în fluxul nostru de producție publicitară. Vă așteptăm să le vedeți în showroomul nostru sau în lucru.

Ne desfasuram activitatea in orasul Brasov, insa trebuie sa reamintim faptul ca suntem deschisi colaborarilor si pregatiti totodata sa preluam comenzi din orice judet al tarii, deoarece onoram comenzile cu mare placere si livram oriunde in Romania prin servicii de curierat!

Oferim o gamă larga de utilaje: gravatoare laser, utilaje finisare print si produse de sublimare.

Vizitați-ne:

Brașov, Str Tarnavei, Nr. 2
Luni–Vineri: 8.30–17.30
Sâmbătă: 8.30-13.00 (doar cu programare)

Gravatoare & Utilaje:
Daniel: +4 0743 256 400
Sorin: +4 0745 659 520

E-mail: ciprianeuropaper@gmail.com

Europaper

Domenii de utilizare a laserelor co2

Gravatoare Laser

Gravatoarele Laser cu CO2 sunt cele mai potrivite pentru lemn, nemetalele, plastice și compozitele, deoarece acestea ating o absorbție optimă a lungimilor de undă de 9,3 – 10,6 µm emise de raza laserului CO2.

Calitatea Tubului LASER (marca RUICI sau EFR-150W) și lentilele de focalizare de înaltă calitate garantează cea mai bună calitate posibilă de execuție a unei lucrări.

Singura Limita este Imaginatia Dvs.

Imprimante Verticale de Perete 3D

Tehnologiile noi schimbă fața lumii în care trăim. Ritmul în care inovațiile sunt gândite și apoi transformate în realitate este atât de rapid, încât avem acces în doar câțiva ani la tehnologii pe care le consideram departe de implementare, 

Imprimantele verticale de perete 3D deschid drumul unei noi categorii de afaceri și prestări de servicii.  Acum puteti printa orice design doriti direct pe un perete, atât în interior cât și la exterior. 

realizarea cotorului de carte

Masini de Brosat cu Termoclei

Broșare este una dintre cele mai utilizate metode de legare profesională a cărților.

Acesta este modul în care sunt create cărți cu coperta moale. Aparatul are o clemă care strânge documentul, ea glisează peste un cuțit de frezare, apoi peste o rolă care aplică adezivul termic pe cantul foilor iar rezultatul final este un document legat profesional cu o copertă moale. Cartea este solidă, iar hârtiile sunt legate permanent.

Ghilotina Boway 4606 V8 profesionala - Europaper Brasov - Utilaje Finisare Print

Ghilotine profesionale electrice & hidraulice

Ghilotine Boway

Ghilotinele sunt un element indispensabil pentru oricine lucrează în domeniu tiparului. Indiferent dacă efectuați finisări fine ale printurilor sau debitați formatele mari, vă recomandăm ghilotinele electrice marca Boway sau hidraulice Unitec. Cu sistemul lor inovator de tăiere, vă asigură cel mai înalt standard de siguranță în timp ce tăiați (senzori optici de siguranță), utilizare ușoară prin setarea dimensiunilor de tăiere – programabilă numeric de pe display-ul LCD cu touchscreen, manevrabilitate ușoară a formatelor de hârtie datorită mesei de lucru prevăzută cu bile si air-asist (numai la modelul Unitec H720) .

prese transfer termic sublimare

Prese Termice FreeSub

Vă punem la dispoziție prese pentru sublimare: prese termice pentru tricouri și căni, dar venim în întâmpinarea dvs. și cu prese transfer termic 3D vacuum, care o să adauge un plus de calitate vizibilă produselor personalizate cu acest model de presa termică.
Ințelegem importanța informării corecte în luarea celor mai bune decizii pentru dezvoltarea afacerii dvs. si alegerea utilajului potrivit. Cu experiența a sutelor de prese termice vândute vă putem ajuta să alegeți produsul dorit, economisind timp, bani și greșeli inutile.

Presa profesionala 10 in 1 FreeSub Combo - Europaper Brasov - Utilajaje print

Sunteti gata sa va Aduceti Ideea la Viata?

descoperiti gama noastra de;
servicii printaredistributie utilaje
× Suntem aici sa va ajutam! Available from 08:30 to 18:01