fbpx
Selectează o Pagină
Stanta profesionala UNITEC CDP500 - Europaper Brasov - Utilaje Finisare Print

Stanta profesionala UNITEC CDP500

Stanta profesionala cu pedala UNITEC CDP500

Pret: 9000,00 Lei+TVA

Pretul Nu Include:
“Costuri colectare, tratare si eliminare DEEE”: 6.00 Lei + TVA

Stanta profesionala UNITEC CDP500, latimea maximă de lucru: 500mm, distanta minima intre cilindri: 26mm, distanta maxima între cilindri: 30mm, posibilitate de operare prin pedală de picior, posibilitate de alimentare in ambele parti, Greutate hartie – max. 1000g.

Stanta profesionala UNITEC CDP500

Echipament profesional pentru ştanţare plană. Se poate utiliza în producţia de cutii de cadouri, cutii pentru sticle de vin, felicitări, invitaţii de nuntă, cutii de CD-uri, puzzle-uri sau orice alt produs individualizat. Realizează ştanţări utilizând ștanțe plane având o tijă de oţel de înaltă acurateţe.
Arată şi permite reglarea presiunii cu precizie ,fiind dotat cu indicator de presiune la ambele capete de lucru.
Model: Model: UNITEC CDP500
Lăţimea maximă de lucru: 500mm
Distanţa minimă între cilindri: 26mm
Distanţă maximă între cilindri: 30mm
Posibilitate de operare prin pedală de picior
Posibilitate de alimentare în ambele părţi
Greutate hârtie – max. 1000g
Alimentare: 220V/110V (opţional)
Greutate: 62kg
Dimensiuni: 770x735x400mm

Oferim o gamă larga de gravatoare, utilaje finisare print si produse pentru sublimare.

Vizitați-ne:

Brașov, Str Tarnavei, Nr. 2
Luni–Vineri: 8.30–17.30
Sâmbătă: 8.30-13.00 (doar cu programare)
Gravatoare & Utilaje:
+4 0743 256 400
+4 0745 659 520

Europaper

Va putem ajuta cu…

CUM PUTETI PLATI. MODALITATI DE PLATA
Utilajele de finisare print pot fi plătite într-o varietate de moduri, dar cel mai frecvent sunt achiziționate cu numerar (cumpărare de capital) sau prin finanțare.
Numerar
O opțiune excelentă pentru întreprinderile existente, ca orice profit pe care îl obții cu mașina, este 100% al tău de la început.
Finanțare
Finanțarea unei mașini de gravat cu laser oferă multe opțiuni convenabile pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dvs. financiare. Majoritatea companiilor de finanțare oferă un fel de opțiune de amânare, care vă va oferi timp pentru a pune mașina în posesia dvs., a primi instruire, a trece curba de învățare și a genera profituri înainte de a scrie primul cec. Finanțarea vă permite să deduceți suma totală din prețul de achiziție al laserului dvs. în primul an.
Imprumut bancar
Utilizați o bancă la alegere pentru opțiunea de echipament standard sau împrumut de afaceri, împrumut de capital propriu sau linie de credit. Dacă sunteți o organizație non-profit sau pentru profit, cum ar fi o școală sau o universitate, există subvenții disponibile cu ușurință.
DESPRE NOI
Firma noastra este specializata in distributie de utilaje de finisare print, prese termice, gravatoare, si acum puteti comanda ONLINE la noi, pentru ca de peste 15 ani incercam in fiecare zi sa aducem la-ndemana clientilor nostri solutii complete de printare si tipar digital pentru ca la noi preturile nu au concurenta iar calitatea este de o nota ce isi merita toate stelutele si laudele. Bineinteles, nu ne place sa ne laudam cu asta, ci clientii care ne-au trecut pragul sau care au comandat online au fost foarte multumiti de serviciile noastre.

Firma noastra se adreseaza in primul rand celor ce desfasoara o activitate pe piata comerciala interna sau internationala, se adreseaza in mod special firmelor, societatilor comerciale, persoanelor fizice, persoanelor juridice ce doresc sa comande laminatoare.

Ne desfasuram activitatea in orasul Brasov, insa trebuie sa reamintim faptul ca suntem deschisi colaborarilor si pregatiti totodata sa preluam comenzi din orice judet al tarii, deoarece onoram comenzile cu mare placere si livram oriunde in Romania prin servicii de curierat!

Contact Distributie Utilaje

Sunteti Gata sa Va Aduceti Ideea la Viata?

descoperiti gama noastra de;
servicii printaredistributie utilaje
Need help? Chat with us