fbpx
Selectează o Pagină
Presa Tricouri FreeSub ST4050 - Europaper Brasov - Produse Sublimare

Presa Tricouri FreeSub ST4050

Presa Tricouri FreeSub ST4050

Pret: 22000,00 Lei+TVA

Pretul Nu Include:
“Costuri colectare, tratare si eliminare DEEE”: 6.00 + TVA

Presa FreeSub ST4050 are o suprafata de transfer de 400×500 mm, este realizata din aliaj din magneziu. Dispune de 6 presetari inregistrate de temperatura si de o bobina electrica pentru o inchidere / deschidere usoara.
l CLICK AICI PENTRU DESCARCARE OFERTA

Presa Tricouri FreeSub ST4050

Această presă este ideală pentru clienții care au nevoie de o soluție profesională, la prețuri accesibile pentru munca lor. Cu un design elegant și caracteristici îmbunătățite, acestă presă permite setarea ușoară a presiunii, pentru o distribuție bună a forței de presare la fiecare utilizare. Această mașină este potrivită pentru diferite materiale textile, în special pentru personalizare de îmbrăcăminte și materiale mai grose.
Ridicarea automată asigură deschiderea presei în momentul terminării procesului de sublimare, iar masa de lucru extractabilă vă permite să încărcați în condiții de siguranță și ușurință, materialele ce se doresc a fi personalizate. Închiderea presei nu necesită forță, ea se face printr-o simplă apăsare.
Ușor de utilizat este și panoul de control, situat pe mânerul presei, ceea ce face ca utilizarea presei să fie eficientă. Fie că personalizați țesături, ceramică, metal sau alte materiale destinate pentru transferul de căldură, această presă este construită special pentru a da rezultate foarte bune de fiecare dată.

Oferim o gamă larga de prese, gravatoare, utilaje finisare print si produse pentru sublimare.
Vizitați-ne:

Vizitați-ne:

Brașov, Str Tarnavei, Nr. 2
Luni–Vineri: 8.30–17.30
Sâmbătă: 8.30-13.00 (doar cu programare)
Gravatoare & Utilaje:
+4 0743 256 400
+4 0745 659 520

Europaper
Model: ST-4050
Culoare: Negru
Material: Aliaj din magneziu
Afișaj pentru 2 temperaturi (°C/°F)
Bobină electrică pentru o închidere/deschidere usoară
6 presetări inregistrate de temperatură
Dimensiunea de transfer: 40x50cm
Putere: 1100w
Voltaj : 220V
Mod de control : LCD, decuplare presiune automată
Presiune : 100kg – 800kg
Greutate:18kg
Dimensiunea pachetului: 725 x 530 x 550mm

CE PUTEM FACE CU Presa Tricouri FreeSub ST4050

Rame foto
Presa termica 3D ST3042 Rama Foto Ardezii Personalizate - Europaper Brasov - Utilaje Finisare Print
Temperatura: 195 C*
Timp expunere:
9 min. 2 bucati
l DESCARCA OFERTA
Puzzle
Presa termica 3D ST3042 Puzzle Personalizat - Europaper Brasov - Utilaje Finisare Print
Temperatura: 195 C*
Timp expunere:
4 min. 1 bucata
Tricouri
Presa termica 3D ST3042 Tricouri Personalizate - Europaper Brasov - Utilaje Finisare Print
Temperatura: 195 C*
Timp expunere:
3 min. 1 bucata
Cristale foto
Presa termica 3D ST3042 Cristale Personalizate - Europaper Brasov - Utilaje Finisare Print
Temperatura: 195 C*
Timp expunere:
13 min. 1 bucata
l DESCARCA OFERTA

Va putem ajuta cu…

CUM PUTETI PLATI. MODALITATI DE PLATA
Utilajele de finisare print pot fi plătite într-o varietate de moduri, dar cel mai frecvent sunt achiziționate cu numerar (cumpărare de capital) sau prin finanțare.
Numerar
O opțiune excelentă pentru întreprinderile existente, ca orice profit pe care îl obții cu mașina, este 100% al tău de la început.
Finanțare
Finanțarea unei mașini de gravat cu laser oferă multe opțiuni convenabile pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dvs. financiare. Majoritatea companiilor de finanțare oferă un fel de opțiune de amânare, care vă va oferi timp pentru a pune mașina în posesia dvs., a primi instruire, a trece curba de învățare și a genera profituri înainte de a scrie primul cec. Finanțarea vă permite să deduceți suma totală din prețul de achiziție al laserului dvs. în primul an.
Imprumut bancar
Utilizați o bancă la alegere pentru opțiunea de echipament standard sau împrumut de afaceri, împrumut de capital propriu sau linie de credit. Dacă sunteți o organizație non-profit sau pentru profit, cum ar fi o școală sau o universitate, există subvenții disponibile cu ușurință.
DESPRE NOI
Firma noastra este specializata in distributie de utilaje de finisare print, prese termice, gravatoare, si acum puteti comanda ONLINE la noi, pentru ca de peste 15 ani incercam in fiecare zi sa aducem la-ndemana clientilor nostri solutii complete de printare si tipar digital pentru ca la noi preturile nu au concurenta iar calitatea este de o nota ce isi merita toate stelutele si laudele. Bineinteles, nu ne place sa ne laudam cu asta, ci clientii care ne-au trecut pragul sau care au comandat online au fost foarte multumiti de serviciile noastre.

Firma noastra se adreseaza in primul rand celor ce desfasoara o activitate pe piata comerciala interna sau internationala, se adreseaza in mod special firmelor, societatilor comerciale, persoanelor fizice, persoanelor juridice ce doresc sa comande laminatoare.

Ne desfasuram activitatea in orasul Brasov, insa trebuie sa reamintim faptul ca suntem deschisi colaborarilor si pregatiti totodata sa preluam comenzi din orice judet al tarii, deoarece onoram comenzile cu mare placere si livram oriunde in Romania prin servicii de curierat!

Contact Distributie Utilaje

Sunteti Gata sa Va Aduceti Ideea la Viata?

descoperiti gama noastra de;
servicii printaredistributie utilaje
× Suntem aici sa va ajutam! Available from 08:30 to 18:00