fbpx
Selectează o Pagină
Presa Transfer Termic Cani FreeSub ST-110 - Europaper Brasov - Produse Sublimare

Presa Transfer Termic Cani FreeSub ST-110

Presa Transfer Termic Cani FreeSub ST-110

Pret: 600,00 Lei+TVA

Pretul Nu Include:
“Costuri colectare, tratare si eliminare DEEE”: 2.50 + TVA

Aceasta este prima presă de căni pneumatică din lume care nu necesită apăsare manuală a nici unui buton, când se pune cana în presă aceasta se închide singură și în momentul terminării procesului de sublimare, presa se deschide automat.
l CLICK AICI PENTRU DESCARCARE OFERTA

Presa Transfer Termic Cani FreeSub ST-110

Aceasta este prima presă de căni pneumatică din lume care nu necesită apăsare manuală a nici unui buton, când se pune cana în presă aceasta se închide singură și în momentul terminării procesului de sublimare, presa se deschide automat. Credem că toata lumea în ziua de azi preferă lucrurile automate, care oferă economie de timp și rezultate calitative. Presa este concepută cu un control automat inteligent, de asemenea aceasta vine cu o funcție de corectare a temperaturii, care face ca temperatura afișată pe ecran să fie și cea reală. Mai trebuie specificat că această presă are inclusă o micro pompă de aer, dar se poate atașa și una externă.

Oferim o gamă larga de prese, gravatoare, utilaje finisare print si produse pentru sublimare.
Vizitați-ne:

Vizitați-ne:

Brașov, Str Tarnavei, Nr. 2
Luni–Vineri: 8.30–17.30
Sâmbătă: 8.30-13.00 (doar cu programare)
Gravatoare & Utilaje:
+4 0743 256 400
+4 0745 659 520

Europaper
Model: ST-110
Dimensiunea de transfer: 11 oz
Mod de control : LCD, deschidere automată
Inchidere: pneumatica
Parametri transfer: 180º, 180 secunde
Reglaj presiune: automat
Culoare presă: negru lucios
Putere: 280w
Greutate: 4 Kg
Voltaj: 220V
Împachetare: Cutie carton
Dimensiune: 39×28×24 cm

CE PUTEM FACE CU Presa Transfer Termic Cani FreeSub ST-110

Cani albe
Presa Transfer Termic Cani FreeSub ST-110 Cani Albe - Europaper Brasov - Produse Sublimare
Dimensiune: 11 oz
Temperatura: 195 C*
Timp expunere: 180 sec
l DESCARCA OFERTA
Cani termosensibile
Presa Transfer Termic Cani FreeSub ST-110 Cani Termosensibile - Europaper Brasov - Produse Sublimare
Dimensiune: 11 oz
Temperatura: 195 C*
Timp expunere: 180 sec
Cani colorate
Presa Transfer Termic Cani FreeSub ST-110 Cani Colorate - Europaper Brasov - Produse Sublimare
Dimensiune: 11 oz
Temperatura: 195 C*
Timp expunere: 180 sec
l DESCARCA OFERTA

Va putem ajuta cu…

CUM PUTETI PLATI. MODALITATI DE PLATA
Utilajele de finisare print pot fi plătite într-o varietate de moduri, dar cel mai frecvent sunt achiziționate cu numerar (cumpărare de capital) sau prin finanțare.
Numerar
O opțiune excelentă pentru întreprinderile existente, ca orice profit pe care îl obții cu mașina, este 100% al tău de la început.
Finanțare
Finanțarea unei mașini de gravat cu laser oferă multe opțiuni convenabile pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dvs. financiare. Majoritatea companiilor de finanțare oferă un fel de opțiune de amânare, care vă va oferi timp pentru a pune mașina în posesia dvs., a primi instruire, a trece curba de învățare și a genera profituri înainte de a scrie primul cec. Finanțarea vă permite să deduceți suma totală din prețul de achiziție al laserului dvs. în primul an.
Imprumut bancar
Utilizați o bancă la alegere pentru opțiunea de echipament standard sau împrumut de afaceri, împrumut de capital propriu sau linie de credit. Dacă sunteți o organizație non-profit sau pentru profit, cum ar fi o școală sau o universitate, există subvenții disponibile cu ușurință.
DESPRE NOI
Firma noastra este specializata in distributie de utilaje de finisare print, prese termice, gravatoare, si acum puteti comanda ONLINE la noi, pentru ca de peste 15 ani incercam in fiecare zi sa aducem la-ndemana clientilor nostri solutii complete de printare si tipar digital pentru ca la noi preturile nu au concurenta iar calitatea este de o nota ce isi merita toate stelutele si laudele. Bineinteles, nu ne place sa ne laudam cu asta, ci clientii care ne-au trecut pragul sau care au comandat online au fost foarte multumiti de serviciile noastre.

Firma noastra se adreseaza in primul rand celor ce desfasoara o activitate pe piata comerciala interna sau internationala, se adreseaza in mod special firmelor, societatilor comerciale, persoanelor fizice, persoanelor juridice ce doresc sa comande laminatoare.

Ne desfasuram activitatea in orasul Brasov, insa trebuie sa reamintim faptul ca suntem deschisi colaborarilor si pregatiti totodata sa preluam comenzi din orice judet al tarii, deoarece onoram comenzile cu mare placere si livram oriunde in Romania prin servicii de curierat!

Contact Distributie Utilaje

Sunteti Gata sa Va Aduceti Ideea la Viata?

descoperiti gama noastra de;
servicii printaredistributie utilaje
× Suntem aici sa va ajutam! Available from 08:30 to 18:01