fbpx
Selectează o Pagină
Presa termica cani SB04A- Europaper Brasov - Produse Sublimare

Presa termica cani SB04A

Presa termica de cani SB-04A

Pret: 400,00 Lei+TVA

Pretul Nu Include:
“Costuri colectare, tratare si eliminare DEEE”: 2.50 + TVA

Acest model de presă pentru căni a fost recunoscută ca fiind cea mai populară presă pentru personalizarea de căni. Presa a fost proiectată pentru utilizarea cu mai multe manșoane de cană, aplicabile pentru dimensiuni de la 6 oz până la 22 oz și chiar conice de la 12 oz până la 17 oz.
l CLICK AICI PENTRU DESCARCARE OFERTA

Presa termica de cani SB-04A

Acest model de presă pentru căni a fost recunoscută ca fiind cea mai populară presă pentru personalizarea de căni. Presa a fost proiectată pentru utilizarea cu mai multe manșoane de cană, aplicabile pentru dimensiuni de la 6 oz până la 22 oz și chiar conice de la 12 oz până la 17 oz.
Cu această gamă variată de dimensiuni puteți personaliza diferite modele de căni. Mulțumită acestui echipament, utilizatorii pot face orice cană conică sau normală consecutiv, simplu doar schimbând manșonul. Când manșonul trebuie schimbat, se slăbește șurubul, se scoate manșonul vechi, se încuiește cu cel dorit, după care se strânge șurubul. Prin design-ul ei simplu și inovativ, acest echipament s-a dovedit a fi mașina perfectă de personalizat căni.

Oferim o gamă larga de prese, gravatoare, utilaje finisare print si produse pentru sublimare.
Vizitați-ne:

Vizitați-ne:

Brașov, Str Tarnavei, Nr. 2
Luni–Vineri: 8.30–17.30
Sâmbătă: 8.30-13.00 (doar cu programare)
Gravatoare & Utilaje:
+4 0743 256 400
+4 0745 659 520

Europaper
Model: SB-04A
Dimensiunea de transfer: 11 oz
Mod control: Control automat
Parametri transfer: 180º, 180 secunde
Reglaj presiune: manual
Culoare presă: alba
Putere: 450w
Greutate: 11 Kg
Voltaj: 220V
Dimensiune căni: standard 11oz
optional: 6oz, 9oz, 12oz, 17oz
Împachetare: Cutie carton
Dimensiune: 38×37×32 cm

CE PUTEM FACE CU Presa termica cani SB04A

Cani albe
Presa termica cani SB04A Cani Albe - Europaper Brasov - Produse Sublimare
Dimensiune: 11 oz
Temperatura: 195 C*
Timp expunere: 180 sec
l DESCARCA OFERTA
Cani termosensibile
Presa termica cani SB04A Cani Termosensibile - Europaper Brasov - Produse Sublimare
Dimensiune: 11 oz
Temperatura: 195 C*
Timp expunere: 180 sec
Cani colorate
Presa termica cani SB04A Cani Colorate - Europaper Brasov - Produse Sublimare
Dimensiune: 11 oz
Temperatura: 195 C*
Timp expunere: 180 sec
l DESCARCA OFERTA

Va putem ajuta cu…

CUM PUTETI PLATI. MODALITATI DE PLATA
Utilajele de finisare print pot fi plătite într-o varietate de moduri, dar cel mai frecvent sunt achiziționate cu numerar (cumpărare de capital) sau prin finanțare.
Numerar
O opțiune excelentă pentru întreprinderile existente, ca orice profit pe care îl obții cu mașina, este 100% al tău de la început.
Finanțare
Finanțarea unei mașini de gravat cu laser oferă multe opțiuni convenabile pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dvs. financiare. Majoritatea companiilor de finanțare oferă un fel de opțiune de amânare, care vă va oferi timp pentru a pune mașina în posesia dvs., a primi instruire, a trece curba de învățare și a genera profituri înainte de a scrie primul cec. Finanțarea vă permite să deduceți suma totală din prețul de achiziție al laserului dvs. în primul an.
Imprumut bancar
Utilizați o bancă la alegere pentru opțiunea de echipament standard sau împrumut de afaceri, împrumut de capital propriu sau linie de credit. Dacă sunteți o organizație non-profit sau pentru profit, cum ar fi o școală sau o universitate, există subvenții disponibile cu ușurință.
DESPRE NOI
Firma noastra este specializata in distributie de utilaje de finisare print, prese termice, gravatoare, si acum puteti comanda ONLINE la noi, pentru ca de peste 15 ani incercam in fiecare zi sa aducem la-ndemana clientilor nostri solutii complete de printare si tipar digital pentru ca la noi preturile nu au concurenta iar calitatea este de o nota ce isi merita toate stelutele si laudele. Bineinteles, nu ne place sa ne laudam cu asta, ci clientii care ne-au trecut pragul sau care au comandat online au fost foarte multumiti de serviciile noastre.

Firma noastra se adreseaza in primul rand celor ce desfasoara o activitate pe piata comerciala interna sau internationala, se adreseaza in mod special firmelor, societatilor comerciale, persoanelor fizice, persoanelor juridice ce doresc sa comande laminatoare.

Ne desfasuram activitatea in orasul Brasov, insa trebuie sa reamintim faptul ca suntem deschisi colaborarilor si pregatiti totodata sa preluam comenzi din orice judet al tarii, deoarece onoram comenzile cu mare placere si livram oriunde in Romania prin servicii de curierat!

Contact Distributie Utilaje

Sunteti Gata sa Va Aduceti Ideea la Viata?

descoperiti gama noastra de;
servicii printaredistributie utilaje
× Suntem aici sa va ajutam! Available from 08:30 to 18:01