fbpx
Selectează o Pagină
Presa cani dubla ST210 - Europaper Brasov - Produse Sublimare

presa cani dubla ST210

Presa Cani Transfer Termic – Dubla ST-210

Pret: 600,00 Lei+TVA

Pretul Nu Include:
“Costuri colectare, tratare si eliminare DEEE”: 2.50 + TVA

Aceasta este prima presă de căni dubla din lume care beneficiaza de control inteligent al fiecarui platan in parte, putatndu-se realiza 2 cani in acelasi timp sau doar o bucata fara sa fie nevoie de pornirea si celui de al doilea platan.
l CLICK AICI PENTRU DESCARCARE OFERTA

Presa cani dubla ST210

Aceasta este prima presă de căni dubla din lume care beneficiaza de control inteligent al fiecarui platan in parte, putatndu-se realiza 2 cani in acelasi timp sau doar o bucata fara sa fie nevoie de pornirea si celui de al doilea platan. Credem că toata lumea în ziua de azi preferă
lucrurile cele mai rentabile si durabile in timp, care oferă economie de timp și rezultate calitative. Presa este concepută cu un control inteligent al timpului de expunere si a temperaturi pe fiecare platan in parte. De asemenea aceasta vine cu o funcție de corectare a temperaturii, care face ca temperatura afișată pe ecran să fie și cea reală.

Oferim o gamă larga de prese, gravatoare, utilaje finisare print si produse pentru sublimare.
Vizitați-ne:

Vizitați-ne:

Brașov, Str Tarnavei, Nr. 2
Luni–Vineri: 8.30–17.30
Sâmbătă: 8.30-13.00 (doar cu programare)
Gravatoare & Utilaje:
+4 0743 256 400
+4 0745 659 520

Europaper
Model: ST-210
Dimensiunea de transfer: 11 oz
Mod control: Control automat, LCD
Parametri transfer: 180º, 180 secunde
Reglaj presiune: manual
Culoare presă: argintie
Putere: 800w
Greutate: 6 Kg
Voltaj: 220V
Dimensiune căni: standard 11oz
optional: 6oz, 9oz, 12oz, 17oz
Împachetare: Cutie carton
Dimensiune: 34×35.5×31 cm

CE PUTEM FACE CU presa cani dubla ST210

Cani albe
Presa cani dubla ST210 Cani Albe - Europaper Brasov - Produse Sublimare
Dimensiune: 11 oz
Temperatura: 195 C*
Timp expunere: 180 sec
l DESCARCA OFERTA
Cani termosensibile
Presa cani dubla ST210 Cani Termosensibile - Europaper Brasov - Produse Sublimare
Dimensiune: 11 oz
Temperatura: 195 C*
Timp expunere: 180 sec
Cani colorate
Presa cani dubla ST210 Cani Colorate - Europaper Brasov - Produse Sublimare
Dimensiune: 11 oz
Temperatura: 195 C*
Timp expunere: 180 sec
l DESCARCA OFERTA

SUPER OFERTA ACHIZITIE 3 PRESE

Presa Cani Transfer Termic – Dubla ST-210

Va putem ajuta cu…

CUM PUTETI PLATI. MODALITATI DE PLATA
Utilajele de finisare print pot fi plătite într-o varietate de moduri, dar cel mai frecvent sunt achiziționate cu numerar (cumpărare de capital) sau prin finanțare.
Numerar
O opțiune excelentă pentru întreprinderile existente, ca orice profit pe care îl obții cu mașina, este 100% al tău de la început.
Finanțare
Finanțarea unei mașini de gravat cu laser oferă multe opțiuni convenabile pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dvs. financiare. Majoritatea companiilor de finanțare oferă un fel de opțiune de amânare, care vă va oferi timp pentru a pune mașina în posesia dvs., a primi instruire, a trece curba de învățare și a genera profituri înainte de a scrie primul cec. Finanțarea vă permite să deduceți suma totală din prețul de achiziție al laserului dvs. în primul an.
Imprumut bancar
Utilizați o bancă la alegere pentru opțiunea de echipament standard sau împrumut de afaceri, împrumut de capital propriu sau linie de credit. Dacă sunteți o organizație non-profit sau pentru profit, cum ar fi o școală sau o universitate, există subvenții disponibile cu ușurință.
DESPRE NOI
Firma noastra este specializata in distributie de utilaje de finisare print, prese termice, gravatoare, si acum puteti comanda ONLINE la noi, pentru ca de peste 15 ani incercam in fiecare zi sa aducem la-ndemana clientilor nostri solutii complete de printare si tipar digital pentru ca la noi preturile nu au concurenta iar calitatea este de o nota ce isi merita toate stelutele si laudele. Bineinteles, nu ne place sa ne laudam cu asta, ci clientii care ne-au trecut pragul sau care au comandat online au fost foarte multumiti de serviciile noastre.

Firma noastra se adreseaza in primul rand celor ce desfasoara o activitate pe piata comerciala interna sau internationala, se adreseaza in mod special firmelor, societatilor comerciale, persoanelor fizice, persoanelor juridice ce doresc sa comande laminatoare.

Ne desfasuram activitatea in orasul Brasov, insa trebuie sa reamintim faptul ca suntem deschisi colaborarilor si pregatiti totodata sa preluam comenzi din orice judet al tarii, deoarece onoram comenzile cu mare placere si livram oriunde in Romania prin servicii de curierat!

Contact Distributie Utilaje

Sunteti Gata sa Va Aduceti Ideea la Viata?

descoperiti gama noastra de;
servicii printaredistributie utilaje
× Suntem aici sa va ajutam! Available from 08:30 to 18:01