fbpx
Selectează o Pagină
Masina de perforat S200 - Europaper Brasov - Utilaje Finisare Print

Masina de perforat S200

Masina de perforat S200

Pret: 600,00 Lei+TVA

Pretul Nu Include:
“Costuri colectare, tratare si eliminare DEEE”: 2.50 Lei + TVA

Masina de perforat S200 este un dispozitiv profesional cu mare rezistență și fiabilitate pentru finisarea calendarelor de perete. Transmisie ergonomică pentru o utilizare fără efort. Sertar colector pentru deșeuri. Model de cutit D21 inclus

Masina de perforat S200

Dispozitiv profesional cu mare rezistență și fiabilitate pentru finisarea calendarelor de perete.
Este același aparat de rotunjit colturi S100, fără cuțite de rotunjire colțuri, conceput ca echipament pentru finisarea calendarelor de perete. Pachetul este compus din echipamentul S100 fără cuțite de rotunjire , o glisieră de ghidare a hârtiei ce faciliteaza poziționarea hârtiei, cutitul D21 pentru executarea găurii semirotunde pentru inserția agațătorilor de calendare și cutitul opțional D6 pentru execuția găurii rotunde cu diametrul de 6mm pentru calendarele care nu sunt dotate cu agățători metalice. Transmisie ergonomică pentru o utilizare fără efort , sertar colector pentru deșeuri și un sertar special pentru păstrarea cuțitelor de lucru.

Modele cutite

* Model de cutit D21 inclus in configuratia standard
** Cutit optional – Pret: 150,00 Lei ( Pretul Nu Include TVA )

Oferim o gamă larga de gravatoare, utilaje finisare print si produse pentru sublimare.

Vizitați-ne:

Brașov, Str Tarnavei, Nr. 2
Luni–Vineri: 8.30–17.30
Sâmbătă: 8.30-13.00 (doar cu programare)
Gravatoare & Utilaje:
+4 0743 256 400
+4 0745 659 520

Europaper

Va putem ajuta cu…

CUM PUTETI PLATI. MODALITATI DE PLATA
Utilajele de finisare print pot fi plătite într-o varietate de moduri, dar cel mai frecvent sunt achiziționate cu numerar (cumpărare de capital) sau prin finanțare.
Numerar
O opțiune excelentă pentru întreprinderile existente, ca orice profit pe care îl obții cu mașina, este 100% al tău de la început.
Finanțare
Finanțarea unei mașini de gravat cu laser oferă multe opțiuni convenabile pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dvs. financiare. Majoritatea companiilor de finanțare oferă un fel de opțiune de amânare, care vă va oferi timp pentru a pune mașina în posesia dvs., a primi instruire, a trece curba de învățare și a genera profituri înainte de a scrie primul cec. Finanțarea vă permite să deduceți suma totală din prețul de achiziție al laserului dvs. în primul an.
Imprumut bancar
Utilizați o bancă la alegere pentru opțiunea de echipament standard sau împrumut de afaceri, împrumut de capital propriu sau linie de credit. Dacă sunteți o organizație non-profit sau pentru profit, cum ar fi o școală sau o universitate, există subvenții disponibile cu ușurință.
DESPRE NOI
Firma noastra este specializata in distributie de utilaje de finisare print, prese termice, gravatoare, si acum puteti comanda ONLINE la noi, pentru ca de peste 15 ani incercam in fiecare zi sa aducem la-ndemana clientilor nostri solutii complete de printare si tipar digital pentru ca la noi preturile nu au concurenta iar calitatea este de o nota ce isi merita toate stelutele si laudele. Bineinteles, nu ne place sa ne laudam cu asta, ci clientii care ne-au trecut pragul sau care au comandat online au fost foarte multumiti de serviciile noastre.

Firma noastra se adreseaza in primul rand celor ce desfasoara o activitate pe piata comerciala interna sau internationala, se adreseaza in mod special firmelor, societatilor comerciale, persoanelor fizice, persoanelor juridice ce doresc sa comande laminatoare.

Ne desfasuram activitatea in orasul Brasov, insa trebuie sa reamintim faptul ca suntem deschisi colaborarilor si pregatiti totodata sa preluam comenzi din orice judet al tarii, deoarece onoram comenzile cu mare placere si livram oriunde in Romania prin servicii de curierat!

Contact Distributie Utilaje

Sunteti Gata sa Va Aduceti Ideea la Viata?

descoperiti gama noastra de;
servicii printaredistributie utilaje
Need help? Chat with us