fbpx
Selectează o Pagină
Masina indosariat ARTTER WM740E cu arc metalic - Europaper Brasov - Utilaje Finisare Print

Masina indosariat ARTTER WM740E

Masina de indosariat ARTTER WM740E cu arc metalic

Pret: 2700,00 Lei+TVA

Pretul Nu Include:
“Costuri colectare, tratare si eliminare DEEE”: 2.50 Lei + TVA

Masina indosariat ARTTER WM740E, dimensiuni indosariere: max. A4+/35 gauri, utilizeaza inele metalice cu pas de legare 3:1, capacitate perforare: max. 25 coli 80 g/mp, pperforarea se realizeaza electric prin actionarea pedalei de picior, capacitate indosariere: max. 120 coli.

Masina indosariat ARTTER WM740E

Aparat profesional electric de indosariat cu inele din metal pas 3:1, pentru uz profesional de birou sau uz comercial cu volum mediu de lucru.
Aparatul poate fi utilizat si pentru perforarea in vederea indosarierii cu Spirala continua din plastic, A4, pas 3:1

Oferim o gamă larga de gravatoare, utilaje finisare print si produse pentru sublimare.

Vizitați-ne:

Brașov, Str Tarnavei, Nr. 2
Luni–Vineri: 8.30–17.30
Sâmbătă: 8.30-13.00 (doar cu programare)
Gravatoare & Utilaje:
+4 0743 256 400
+4 0745 659 520

Europaper
Model: WM740E
Dimensiuni indosariere: max. A4+/35 gauri
Utilizeaza inele metalice cu pas de legare 3:1
Capacitate perforare: max. 25 coli 80 g/mp
Perforarea se realizeaza electric prin actionarea pedalei de picior
Capacitate indosariere: max. 120 coli
Cutite anulabile: Da – toate cele 35 cutite
Unitatea de inchiderea a inelelor din metal ofera posibilitatea de inchidere atat a tuturor inelelelor din metal cu pas 3:1
Tip carcasa: Metal
Sistem dublu de lucru: Da
Ghidaj ajustabil: Da
Bloc de perforare puternic si rezistent
Pin metalic exterior, foarte util pentru ghidajul corect al perforarilor in cazul in care se doreste perforarea unor formate mai mari de hartie decat A4
Reglare margine perforare: Da ( 3-9mm )
Sertar pentru reziduuri de mare capacitate, pentru a evita golirea frecventa
Dimensiuni: 51x52x42 cm
Greutate 26.00 kg

Va putem ajuta cu…

CUM PUTETI PLATI. MODALITATI DE PLATA
Utilajele de finisare print pot fi plătite într-o varietate de moduri, dar cel mai frecvent sunt achiziționate cu numerar (cumpărare de capital) sau prin finanțare.
Numerar
O opțiune excelentă pentru întreprinderile existente, ca orice profit pe care îl obții cu mașina, este 100% al tău de la început.
Finanțare
Finanțarea unei mașini de gravat cu laser oferă multe opțiuni convenabile pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dvs. financiare. Majoritatea companiilor de finanțare oferă un fel de opțiune de amânare, care vă va oferi timp pentru a pune mașina în posesia dvs., a primi instruire, a trece curba de învățare și a genera profituri înainte de a scrie primul cec. Finanțarea vă permite să deduceți suma totală din prețul de achiziție al laserului dvs. în primul an.
Imprumut bancar
Utilizați o bancă la alegere pentru opțiunea de echipament standard sau împrumut de afaceri, împrumut de capital propriu sau linie de credit. Dacă sunteți o organizație non-profit sau pentru profit, cum ar fi o școală sau o universitate, există subvenții disponibile cu ușurință.
DESPRE NOI
Firma noastra este specializata in distributie de utilaje de finisare print, prese termice, gravatoare, si acum puteti comanda ONLINE la noi, pentru ca de peste 15 ani incercam in fiecare zi sa aducem la-ndemana clientilor nostri solutii complete de printare si tipar digital pentru ca la noi preturile nu au concurenta iar calitatea este de o nota ce isi merita toate stelutele si laudele. Bineinteles, nu ne place sa ne laudam cu asta, ci clientii care ne-au trecut pragul sau care au comandat online au fost foarte multumiti de serviciile noastre.

Firma noastra se adreseaza in primul rand celor ce desfasoara o activitate pe piata comerciala interna sau internationala, se adreseaza in mod special firmelor, societatilor comerciale, persoanelor fizice, persoanelor juridice ce doresc sa comande laminatoare.

Ne desfasuram activitatea in orasul Brasov, insa trebuie sa reamintim faptul ca suntem deschisi colaborarilor si pregatiti totodata sa preluam comenzi din orice judet al tarii, deoarece onoram comenzile cu mare placere si livram oriunde in Romania prin servicii de curierat!

Contact Distributie Utilaje

Sunteti Gata sa Va Aduceti Ideea la Viata?

descoperiti gama noastra de;
servicii printaredistributie utilaje
× Suntem aici sa va ajutam! Available from 08:30 to 18:00