fbpx
Selectează o Pagină
Masina indosariat ARTTER DWC520II cu spiră metalică și inserție agățătoare calendar - Europaper Brasov - Utilaje Finisare Print

Masina indosariat ARTTER DWC520II

Masina indosariat ARTTER DWC-520II cu spira metalica si insertie agatatoare calendar

Pret: 41400,00 Lei+TVA

Pretul Nu Include:
“Costuri colectare, tratare si eliminare DEEE”: 6.00 Lei + TVA

Masina indosariat ARTTER DWC-520II, dimensiuni acceptate: documente între 75 şi 520 mm, dimensiuni îndosariere: 70 – 507 mm, viteza de lucru: 1000 – 1800 de îndosarieri pe oră, unitate de inserţie a agăţătorilor de calendare inclusă.

Masina indosariat ARTTER DWC-520II cu spira metalica si insertie agatatoare calendar

Echipament profesional pentru îndosariere semiautomată a documentelor cu inele din metal în bobină pas 3:1 şi 2:1, pentru activităţi comerciale cu uz intensiv. Display de lucru LCD cu comenzi TOUCH SCREEN. Dimensiunile mesei de lucru: 660×300 mm. Special conceput pentru volume de lucru intensiv şi productivitate mare de lucru. Documentele ce se doresc a fi îndosariate necesită perforare prealabilă.

Matriţele pentru închiderea inelelor din metal se achiziţionează separat în funcţie de dimensiunea dorită. Echipamentul vine dotat în standard cu o singură matriţă de închidere pentru inele de 6.4 mm diametru.

Oferim o gamă larga de gravatoare, utilaje finisare print si produse pentru sublimare.

Vizitați-ne:

Brașov, Str Tarnavei, Nr. 2
Luni–Vineri: 8.30–17.30
Sâmbătă: 8.30-13.00 (doar cu programare)
Gravatoare & Utilaje:
+4 0743 256 400
+4 0745 659 520

Europaper
Model: ARTTER DWC-520II
Dimensiuni acceptate: documente între 75 şi 520 mm.
Dimensiuni îndosariere: 70 – 507 mm.
Viteza de lucru: 1000 – 1800 de îndosarieri pe oră.
Unitate de inserţie a agăţătorilor de calendare inclusă.
Compresor (neinclus): 1.5KW
Presiune de aer: 6 – 8 Bar
Dimensiuni aparat principal + banda colectoare: 220x152x125 cm
Dimensiuni unitate secundară: 49x76x125 cm
Putere: 220V / 50Hz, 200W
Greutate: 220 Kg

Va putem ajuta cu…

CUM PUTETI PLATI. MODALITATI DE PLATA
Utilajele de finisare print pot fi plătite într-o varietate de moduri, dar cel mai frecvent sunt achiziționate cu numerar (cumpărare de capital) sau prin finanțare.
Numerar
O opțiune excelentă pentru întreprinderile existente, ca orice profit pe care îl obții cu mașina, este 100% al tău de la început.
Finanțare
Finanțarea unei mașini de gravat cu laser oferă multe opțiuni convenabile pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dvs. financiare. Majoritatea companiilor de finanțare oferă un fel de opțiune de amânare, care vă va oferi timp pentru a pune mașina în posesia dvs., a primi instruire, a trece curba de învățare și a genera profituri înainte de a scrie primul cec. Finanțarea vă permite să deduceți suma totală din prețul de achiziție al laserului dvs. în primul an.
Imprumut bancar
Utilizați o bancă la alegere pentru opțiunea de echipament standard sau împrumut de afaceri, împrumut de capital propriu sau linie de credit. Dacă sunteți o organizație non-profit sau pentru profit, cum ar fi o școală sau o universitate, există subvenții disponibile cu ușurință.
DESPRE NOI
Firma noastra este specializata in distributie de utilaje de finisare print, prese termice, gravatoare, si acum puteti comanda ONLINE la noi, pentru ca de peste 15 ani incercam in fiecare zi sa aducem la-ndemana clientilor nostri solutii complete de printare si tipar digital pentru ca la noi preturile nu au concurenta iar calitatea este de o nota ce isi merita toate stelutele si laudele. Bineinteles, nu ne place sa ne laudam cu asta, ci clientii care ne-au trecut pragul sau care au comandat online au fost foarte multumiti de serviciile noastre.

Firma noastra se adreseaza in primul rand celor ce desfasoara o activitate pe piata comerciala interna sau internationala, se adreseaza in mod special firmelor, societatilor comerciale, persoanelor fizice, persoanelor juridice ce doresc sa comande laminatoare.

Ne desfasuram activitatea in orasul Brasov, insa trebuie sa reamintim faptul ca suntem deschisi colaborarilor si pregatiti totodata sa preluam comenzi din orice judet al tarii, deoarece onoram comenzile cu mare placere si livram oriunde in Romania prin servicii de curierat!

Contact Distributie Utilaje

Sunteti Gata sa Va Aduceti Ideea la Viata?

descoperiti gama noastra de;
servicii printaredistributie utilaje
× Suntem aici sa va ajutam! Available from 08:30 to 18:00