fbpx
Selectează o Pagină
Masina brosat semiautomata BOWAYBW988V - Masina de brosat semiautomata cu termoclei - Europaper Brasov - Utilaje Finisare Print

Masina brosat semiautomata BOWAYBW988V

Masina de brosat semiautomată cu termoclei BOWAY BW-988V

Pret: 24500,00 Lei+TVA

Pretul Nu Include:
“Costuri colectare, tratare si eliminare DEEE”: 6.00 Lei + TVA

Masina de brosat semiautomată cu termoclei BOWAY BW-988V, grosime maximă de îndosariere: 600 coli/60 mm, dimensiune maximă document: 420 mm – format A4, viteza de indosariere: 300 – 400 carți/oră, role aplicare termoclei: 2 role si aplicare laterală, sistem de absorbție a prafului în urma frezării.

Masina brosat semiautomata BOWAY BW-988V cu termoclei

Design nou pentru cel mai performant și robust utilaj BOWAY BW-988V de broșat cu termoclei.
Proiectată și recomandată pentru activități de producere cărți, manuale, formulare tipizate etc. în regim profesional. Permite broșarea până la 400 cărți/oră. O interfață prietenoasă și ușor de utilizat afișată pe un display color LCD de 7 inch cu touch screen și procesor pe 64 biți (funcții incluse: self-test & diagnoză). Sistem de absorbție a prafului în urma frezării. Sistem de absorbție a fumului și căldurii din tancul de termoclei.

Oferim o gamă larga de gravatoare, utilaje finisare print si produse pentru sublimare.

Vizitați-ne:

Brașov, Str Tarnavei, Nr. 2
Luni–Vineri: 8.30–17.30
Sâmbătă: 8.30-13.00 (doar cu programare)
Gravatoare & Utilaje:
+4 0743 256 400
+4 0745 659 520

Europaper
Model: BOWAY BW-988V
Lungime maximă de lucru 420 mm – format A4
Grosime maximă de îndosariere : 600 coli/60 mm
Viteză de îndosariere: 300 – 400 carți/oră
Role aplicare termoclei: 2 role + aplicare laterală
Sistem de absorbție a prafului în urma frezării
Sistem de absorbție a fumului și căldurii din tancul
de termoclei
Sistem frezare: Solar milling cutter +
Small milling cutter
Afișaj: digital
Modalitate aplicare termoclei: automată
Modalitate strângere copertă: automată
Modalitate înserare copertă: manuală
Unitate de biguire copertă: opțional
Timp încălzire: 40 min
Funcție intrare în stand-by
Dimensiuni: 159x80x138 cm
Greutate: 420 kg

Va putem ajuta cu…

CUM PUTETI PLATI. MODALITATI DE PLATA
Utilajele de finisare print pot fi plătite într-o varietate de moduri, dar cel mai frecvent sunt achiziționate cu numerar (cumpărare de capital) sau prin finanțare.
Numerar
O opțiune excelentă pentru întreprinderile existente, ca orice profit pe care îl obții cu mașina, este 100% al tău de la început.
Finanțare
Finanțarea unei mașini de gravat cu laser oferă multe opțiuni convenabile pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dvs. financiare. Majoritatea companiilor de finanțare oferă un fel de opțiune de amânare, care vă va oferi timp pentru a pune mașina în posesia dvs., a primi instruire, a trece curba de învățare și a genera profituri înainte de a scrie primul cec. Finanțarea vă permite să deduceți suma totală din prețul de achiziție al laserului dvs. în primul an.
Imprumut bancar
Utilizați o bancă la alegere pentru opțiunea de echipament standard sau împrumut de afaceri, împrumut de capital propriu sau linie de credit. Dacă sunteți o organizație non-profit sau pentru profit, cum ar fi o școală sau o universitate, există subvenții disponibile cu ușurință.
DESPRE NOI
Firma noastra este specializata in distributie de utilaje de finisare print, prese termice, gravatoare, si acum puteti comanda ONLINE la noi, pentru ca de peste 15 ani incercam in fiecare zi sa aducem la-ndemana clientilor nostri solutii complete de printare si tipar digital pentru ca la noi preturile nu au concurenta iar calitatea este de o nota ce isi merita toate stelutele si laudele. Bineinteles, nu ne place sa ne laudam cu asta, ci clientii care ne-au trecut pragul sau care au comandat online au fost foarte multumiti de serviciile noastre.

Firma noastra se adreseaza in primul rand celor ce desfasoara o activitate pe piata comerciala interna sau internationala, se adreseaza in mod special firmelor, societatilor comerciale, persoanelor fizice, persoanelor juridice ce doresc sa comande laminatoare.

Ne desfasuram activitatea in orasul Brasov, insa trebuie sa reamintim faptul ca suntem deschisi colaborarilor si pregatiti totodata sa preluam comenzi din orice judet al tarii, deoarece onoram comenzile cu mare placere si livram oriunde in Romania prin servicii de curierat!

Contact Distributie Utilaje

Sunteti Gata sa Va Aduceti Ideea la Viata?

descoperiti gama noastra de;
servicii printaredistributie utilaje
× Suntem aici sa va ajutam! Available from 08:30 to 18:00