fbpx
Selectează o Pagină
Masina brosat BOWAY BW950Z - Masina de brosat semiautomata cu termoclei - Europaper Brasov - Utilaje Finisare Print

Masina brosat BOWAY BW950Z

Masina de brosat semiautomată cu termoclei BOWAY BW-950Z

Pret: 11000,00 Lei+TVA

Pretul Nu Include:
“Costuri colectare, tratare si eliminare DEEE”: 6.00 + TVA

Masina brosat BOWAY BW-950Z, grosime maximă de îndosariere: 580 coli/58 mm, grosime minimă de legare: 5 coli, dimensiune maximă document: 330mm, viteza de indosariere: max 250 – 300 carti/h, sistem frezare: Solar milling cutter si Small milling cutter.

Masina brosat BOWAY BW950Z semiautomată cu termoclei

Mașina de broșat cu termoclei BW-950Z este o mașină semiautomată pentru broșare documente cu termoclei. Proiectată și recomandată pentru activități de producere cărți, manuale, formulare tipizate etc., mașina dispune de un display digital pentru afișarea temperaturii de lucru și a timpului setat pentru strângerea coperții. Permite reglarea presiunii și a timpului de strângere a coperții. Posibilitate de ajustare a platformei de strângere a coperții. Posibilitate de deplasare pe rotile, cu stand metalic inclus – creat ca spațiu de depozitare. Mașina permite de asemenea funcționarea automată, manuală cât și o funcție de oprire stand-by, în cazul depistării unei eventuale erori de setare în momentul funcționarii.

Oferim o gamă larga de gravatoare, utilaje finisare print si produse pentru sublimare.

Vizitați-ne:

Brașov, Str Tarnavei, Nr. 2
Luni–Vineri: 8.30–17.30
Sâmbătă: 8.30-13.00 (doar cu programare)
Gravatoare & Utilaje:
+4 0743 256 400
+4 0745 659 520

Europaper
Model: BOWAY BW-950Z
Lungime maximă de lucru 330 mm – format A4
Grosime maximă de îndosariere: 580 coli/58 mm
Grosime minimă de legare: 5 coli
Dimensiune maximă document: 330 mm
Viteză de îndosariere: 250 – 300 carți/oră
Role aplicare termoclei: 1 rolă
Sistem frezare: Solar milling cutter +
Small milling cutter
Afisaj: digital
Modalitate aplicare termoclei: automată
Modalitate strângere copertă: automată
Modalitate înserare copertă: manuală
Unitate de biguire copertă: opțională
Timp încălzire: 30 min
Funcție intrare în stand-by
Dimensiuni: 125x43x84 cm
Greutate: 160kg

Va putem ajuta cu…

CUM PUTETI PLATI. MODALITATI DE PLATA
Utilajele de finisare print pot fi plătite într-o varietate de moduri, dar cel mai frecvent sunt achiziționate cu numerar (cumpărare de capital) sau prin finanțare.
Numerar
O opțiune excelentă pentru întreprinderile existente, ca orice profit pe care îl obții cu mașina, este 100% al tău de la început.
Finanțare
Finanțarea unei mașini de gravat cu laser oferă multe opțiuni convenabile pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dvs. financiare. Majoritatea companiilor de finanțare oferă un fel de opțiune de amânare, care vă va oferi timp pentru a pune mașina în posesia dvs., a primi instruire, a trece curba de învățare și a genera profituri înainte de a scrie primul cec. Finanțarea vă permite să deduceți suma totală din prețul de achiziție al laserului dvs. în primul an.
Imprumut bancar
Utilizați o bancă la alegere pentru opțiunea de echipament standard sau împrumut de afaceri, împrumut de capital propriu sau linie de credit. Dacă sunteți o organizație non-profit sau pentru profit, cum ar fi o școală sau o universitate, există subvenții disponibile cu ușurință.
DESPRE NOI
Firma noastra este specializata in distributie de utilaje de finisare print, prese termice, gravatoare, si acum puteti comanda ONLINE la noi, pentru ca de peste 15 ani incercam in fiecare zi sa aducem la-ndemana clientilor nostri solutii complete de printare si tipar digital pentru ca la noi preturile nu au concurenta iar calitatea este de o nota ce isi merita toate stelutele si laudele. Bineinteles, nu ne place sa ne laudam cu asta, ci clientii care ne-au trecut pragul sau care au comandat online au fost foarte multumiti de serviciile noastre.

Firma noastra se adreseaza in primul rand celor ce desfasoara o activitate pe piata comerciala interna sau internationala, se adreseaza in mod special firmelor, societatilor comerciale, persoanelor fizice, persoanelor juridice ce doresc sa comande laminatoare.

Ne desfasuram activitatea in orasul Brasov, insa trebuie sa reamintim faptul ca suntem deschisi colaborarilor si pregatiti totodata sa preluam comenzi din orice judet al tarii, deoarece onoram comenzile cu mare placere si livram oriunde in Romania prin servicii de curierat!

Contact Distributie Utilaje

Sunteti Gata sa Va Aduceti Ideea la Viata?

descoperiti gama noastra de;
servicii printaredistributie utilaje
× Suntem aici sa va ajutam! Available from 08:30 to 18:00