fbpx
Selectează o Pagină
Masina brodat Elucky 1501CS cu comandă digitala - Europaper Brasov - Utilaje Finisare Print

Masina brodat Elucky 1501CS

Masina de brodat cu comanda digitala Elucky 1501CS

Pret: 22000,00 Lei+TVA

Pretul Nu Include:
“Costuri colectare, tratare si eliminare DEEE”: 99.00 + TVA

Masina brodat Elucky 1501CS cu arie de brodare: 550 x 350 mm. Ace/cap de brodat: 15, viteza de coasere: 1200 imp/min, port USB standard pentru incarcare, fișiere executabile de broderie, conexiune LAN pentru lucru in rețea.

Masina brodat Elucky 1501CS

Mașină de brodat semi-industrială cu 1 cap de brodare, 15 culori/cap de brodare, se poate utiliza ca și masină de brodat plană cât și cu dipozitivul pentru chipiuri, pălării. Panoul LCD de 7″ cu touch screen este foarte ușor de utilizat având o interfață prietenoasă.
Are în dotare 11 gherghefe de diferite dimensiuni pentru fiecare cap. De asemenea are în dotare sisteme pentru chipiuri pe un unghi larg de 270 grade. Capacitatea memoriei este de 2.000.000 de impunsături, schimbarea culorilor putând fi făcută automat sau manual.
Mașina este însoțită de o geantă trusă pentru scule și accesorii și de bobinator. Pe ecranul mașinii se poate vizualiza procesul de brodare, mașina dispune și de funcția de contur, care ajută la încadrarea cu ușurință a modelului.
Mașina de brodat înglobează tehnologie electronică și mecanică de ultimă generație, computerul cu soft propriu de operare bazat pe Windows optimizat pentru a opera rapid și fără erori, dispune de port USB și LAN pentru o încărcare mult mai rapidă și ușoară a programelor în memoria mașinii. Acționarea mașinii se face prin servomotoare de mare precizie și cu un nivel redus de zgomot, nu depășește 85 dB. Datorită servomotoarelor performante, consumul de energie este minim.

Oferim o gamă larga de gravatoare, utilaje finisare print si produse pentru sublimare.

Vizitați-ne:

Brașov, Str Tarnavei, Nr. 2
Luni–Vineri: 8.30–17.30
Sâmbătă: 8.30-13.00 (doar cu programare)
Gravatoare & Utilaje:
+4 0743 256 400
+4 0745 659 520

Europaper
Model: Elucky 1501CS
Ace/cap de brodat: 15
Arie de brodare: 550 x 350 mm
Viteză de coasere: 1200 imp/min
Port USB standard pentru încărcare
Fișiere executabile de broderie
Conexiune LAN pentru lucru în rețea
Tăietor automat de fire
Lampă pentru luminat inclusă
Broderii în timp real (diverse funcții pentru editare, depistare punct de origine)
Schimbarea automata a culorii de brodat
Detector senzor optic pentru rupere/terminare fire

Va putem ajuta cu…

CUM PUTETI PLATI. MODALITATI DE PLATA
Utilajele de finisare print pot fi plătite într-o varietate de moduri, dar cel mai frecvent sunt achiziționate cu numerar (cumpărare de capital) sau prin finanțare.
Numerar
O opțiune excelentă pentru întreprinderile existente, ca orice profit pe care îl obții cu mașina, este 100% al tău de la început.
Finanțare
Finanțarea unei mașini de gravat cu laser oferă multe opțiuni convenabile pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dvs. financiare. Majoritatea companiilor de finanțare oferă un fel de opțiune de amânare, care vă va oferi timp pentru a pune mașina în posesia dvs., a primi instruire, a trece curba de învățare și a genera profituri înainte de a scrie primul cec. Finanțarea vă permite să deduceți suma totală din prețul de achiziție al laserului dvs. în primul an.
Imprumut bancar
Utilizați o bancă la alegere pentru opțiunea de echipament standard sau împrumut de afaceri, împrumut de capital propriu sau linie de credit. Dacă sunteți o organizație non-profit sau pentru profit, cum ar fi o școală sau o universitate, există subvenții disponibile cu ușurință.
DESPRE NOI
Firma noastra este specializata in distributie de utilaje de finisare print, prese termice, gravatoare, si acum puteti comanda ONLINE la noi, pentru ca de peste 15 ani incercam in fiecare zi sa aducem la-ndemana clientilor nostri solutii complete de printare si tipar digital pentru ca la noi preturile nu au concurenta iar calitatea este de o nota ce isi merita toate stelutele si laudele. Bineinteles, nu ne place sa ne laudam cu asta, ci clientii care ne-au trecut pragul sau care au comandat online au fost foarte multumiti de serviciile noastre.

Firma noastra se adreseaza in primul rand celor ce desfasoara o activitate pe piata comerciala interna sau internationala, se adreseaza in mod special firmelor, societatilor comerciale, persoanelor fizice, persoanelor juridice ce doresc sa comande laminatoare.

Ne desfasuram activitatea in orasul Brasov, insa trebuie sa reamintim faptul ca suntem deschisi colaborarilor si pregatiti totodata sa preluam comenzi din orice judet al tarii, deoarece onoram comenzile cu mare placere si livram oriunde in Romania prin servicii de curierat!

Contact Distributie Utilaje

Sunteti Gata sa Va Aduceti Ideea la Viata?

descoperiti gama noastra de;
servicii printaredistributie utilaje
× Suntem aici sa va ajutam! Available from 08:30 to 18:00