fbpx
Selectează o Pagină
Laminator manual in rola la rece SUPU TSS-1300II - Europaper Brasov - Utilaje Finisare Print

Laminator la rece TSS-1300II

Laminator manual in rola la rece TSS-1300II UNITEC

Pret: 2150,00 Lei+TVA

Pretul Nu Include:
“Costuri colectare, tratare si eliminare DEEE”: 6.00 Lei + TVA

Laminator la rece TSS-1300II, lăţimea maximă de caşerare: 1300 mm, 2 role presoare cu diametru de 130 mm, grosime maximă acceptată: 20 mm, conceput pentru caşerare pe o singură parte.

Laminator manual in rola la rece TSS-1300II UNITEC

Echipamentul pentru caşerat SUPU TSS-1300II este echipat cu role presoare de înaltă calitate din cauciuc siliconic ceea ce înseamnă că puteţi executa cu ajutorul lui caşerări de foarte bună calitate pe diferite documente: fotografii, printuri de mari dimensiuni atât laser cât şi ink-jet, postere şi multe altele. Acest nou model implementează tehnologia de caşerare la rece prin ataşarea foliei peste suprafaţa documentului, oferindu-i acestuia protecţie împotriva razelor UV, a coroziunilor şi a umezelii.

Oferim o gamă larga de gravatoare, utilaje finisare print si produse pentru sublimare.

Vizitați-ne:

Brașov, Str Tarnavei, Nr. 2
Luni–Vineri: 8.30–17.30
Sâmbătă: 8.30-13.00 (doar cu programare)
Gravatoare & Utilaje:
+4 0743 256 400
+4 0745 659 520

Europaper
Model: Model: SUPU TSS-1300II
Conceput pentru caşerare pe o singură parte
Lăţimea maximă de caşerare: 1300 mm
Role: 2 role presoare cu diametru de 130 mm
Grosime maximă acceptată: 20 mm
Dimesiuni echipament: (L)x(l)x(h) 165x49x46 cm
Greutate netă: 75.00 Kg
Stand cu roți inclus

Va putem ajuta cu…

CUM PUTETI PLATI. MODALITATI DE PLATA
Utilajele de finisare print pot fi plătite într-o varietate de moduri, dar cel mai frecvent sunt achiziționate cu numerar (cumpărare de capital) sau prin finanțare.
Numerar
O opțiune excelentă pentru întreprinderile existente, ca orice profit pe care îl obții cu mașina, este 100% al tău de la început.
Finanțare
Finanțarea unei mașini de gravat cu laser oferă multe opțiuni convenabile pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dvs. financiare. Majoritatea companiilor de finanțare oferă un fel de opțiune de amânare, care vă va oferi timp pentru a pune mașina în posesia dvs., a primi instruire, a trece curba de învățare și a genera profituri înainte de a scrie primul cec. Finanțarea vă permite să deduceți suma totală din prețul de achiziție al laserului dvs. în primul an.
Imprumut bancar
Utilizați o bancă la alegere pentru opțiunea de echipament standard sau împrumut de afaceri, împrumut de capital propriu sau linie de credit. Dacă sunteți o organizație non-profit sau pentru profit, cum ar fi o școală sau o universitate, există subvenții disponibile cu ușurință.
DESPRE NOI
Firma noastra este specializata in distributie de utilaje de finisare print, prese termice, gravatoare, si acum puteti comanda ONLINE la noi, pentru ca de peste 15 ani incercam in fiecare zi sa aducem la-ndemana clientilor nostri solutii complete de printare si tipar digital pentru ca la noi preturile nu au concurenta iar calitatea este de o nota ce isi merita toate stelutele si laudele. Bineinteles, nu ne place sa ne laudam cu asta, ci clientii care ne-au trecut pragul sau care au comandat online au fost foarte multumiti de serviciile noastre.

Firma noastra se adreseaza in primul rand celor ce desfasoara o activitate pe piata comerciala interna sau internationala, se adreseaza in mod special firmelor, societatilor comerciale, persoanelor fizice, persoanelor juridice ce doresc sa comande laminatoare.

Ne desfasuram activitatea in orasul Brasov, insa trebuie sa reamintim faptul ca suntem deschisi colaborarilor si pregatiti totodata sa preluam comenzi din orice judet al tarii, deoarece onoram comenzile cu mare placere si livram oriunde in Romania prin servicii de curierat!

Contact Distributie Utilaje

Sunteti Gata sa Va Aduceti Ideea la Viata?

descoperiti gama noastra de;
servicii printaredistributie utilaje
× Suntem aici sa va ajutam! Available from 08:30 to 18:00