fbpx
Selectează o Pagină
Laminator UNITEC FM 1100II la CALD/RECE - Europaper Brasov - Utilaje Finisare Print

Laminator UNITEC FM 1100II

Laminator in rola UNITEC FM-1100II la cald/rece

Pret: 11250,00 Lei+TVA

Pretul Nu Include:
“Costuri colectare, tratare si eliminare DEEE”: 6.00 Lei + TVA

Laminator UNITEC FM 1100II la CALD/RECE, format maxim de lucru: 1050 mm, temperatură : 100 – 140°C, timp de incălzire: 5-10 min, role: 4 role de tip HOT-ROLLER.

Laminator in rola UNITEC FM-1100II la cald/rece

Aparat profesional de laminat documente la cald sau la rece cu carcasă și mecanisme interioare din metal, pentru uz mediu comercial și lățimi mari de lucru de până la maxim 1050 mm, pretabil în industria publicitară. Display digital pentru afișarea temperaturii și a vitezei de lucru. Conceput pentru laminarea pe ambele părți sau dor pe o față, la rece sau la cald. Dotat cu rolă colectoare superioară din carton pentru colectarea surplusului de material în cazul utilizării echipamentului pentru laminarea la rece a documentelor cu folie în rolă la rece !!! Un echipament excelent atât pentru laminarea la cald pe ambele fețe sau laminare la rece pe o singură față a documentelor.
Caliatate excelentă a laminărilor pe orice tip de media !!!

Oferim o gamă larga de gravatoare, utilaje finisare print si produse pentru sublimare.

Vizitați-ne:

Brașov, Str Tarnavei, Nr. 2
Luni–Vineri: 8.30–17.30
Sâmbătă: 8.30-13.00 (doar cu programare)
Gravatoare & Utilaje:
+4 0743 256 400
+4 0745 659 520

Europaper
Model: Model: UNITEC FM-1100II
Lățime maximă de laminare: 1050 mm
Temperatură reglabilă: 0-140°C
4 role presoare din cauciuc siliconic de inalta calitate pentru rezultate excelente
Tehnologie profesionala de încălzire a rolelor tip HOT-ROLLER.
Acceptă role de folie cu diametrul interior de 75 m.
Grosime maximă acceptată: 5 mm
Poate fi folosit pentru laminare fotografii
Laminare: Rece / Cald
Viteză de laminare: reglabilă intre 0.2-1.6 m/minut
Timp de încălzire: 5-10 minute
Poate fi folosit pentru laminare fotografii
Funcție de eliberare a rolelor și de control al tensiunii
Stand metalic de lucru cu roți mobile inclus
Dimensiuni: 137x52x117 cm.
Greutate neta: 90kg
Putere: 2000W
Voltaj: 220V

Va putem ajuta cu…

CUM PUTETI PLATI. MODALITATI DE PLATA
Utilajele de finisare print pot fi plătite într-o varietate de moduri, dar cel mai frecvent sunt achiziționate cu numerar (cumpărare de capital) sau prin finanțare.
Numerar
O opțiune excelentă pentru întreprinderile existente, ca orice profit pe care îl obții cu mașina, este 100% al tău de la început.
Finanțare
Finanțarea unei mașini de gravat cu laser oferă multe opțiuni convenabile pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dvs. financiare. Majoritatea companiilor de finanțare oferă un fel de opțiune de amânare, care vă va oferi timp pentru a pune mașina în posesia dvs., a primi instruire, a trece curba de învățare și a genera profituri înainte de a scrie primul cec. Finanțarea vă permite să deduceți suma totală din prețul de achiziție al laserului dvs. în primul an.
Imprumut bancar
Utilizați o bancă la alegere pentru opțiunea de echipament standard sau împrumut de afaceri, împrumut de capital propriu sau linie de credit. Dacă sunteți o organizație non-profit sau pentru profit, cum ar fi o școală sau o universitate, există subvenții disponibile cu ușurință.
DESPRE NOI
Firma noastra este specializata in distributie de utilaje de finisare print, prese termice, gravatoare, si acum puteti comanda ONLINE la noi, pentru ca de peste 15 ani incercam in fiecare zi sa aducem la-ndemana clientilor nostri solutii complete de printare si tipar digital pentru ca la noi preturile nu au concurenta iar calitatea este de o nota ce isi merita toate stelutele si laudele. Bineinteles, nu ne place sa ne laudam cu asta, ci clientii care ne-au trecut pragul sau care au comandat online au fost foarte multumiti de serviciile noastre.

Firma noastra se adreseaza in primul rand celor ce desfasoara o activitate pe piata comerciala interna sau internationala, se adreseaza in mod special firmelor, societatilor comerciale, persoanelor fizice, persoanelor juridice ce doresc sa comande laminatoare.

Ne desfasuram activitatea in orasul Brasov, insa trebuie sa reamintim faptul ca suntem deschisi colaborarilor si pregatiti totodata sa preluam comenzi din orice judet al tarii, deoarece onoram comenzile cu mare placere si livram oriunde in Romania prin servicii de curierat!

Contact Distributie Utilaje

Sunteti Gata sa Va Aduceti Ideea la Viata?

descoperiti gama noastra de;
servicii printaredistributie utilaje
× Suntem aici sa va ajutam! Available from 08:30 to 18:00