fbpx
Selectează o Pagină
Laminator SUPU TR-380 la cald/rece - Europaper Brasov - Utilaje Finisare Print

Laminator SUPU TR-380

Laminator in rola SUPU TR-380 la cald/rece

Pret: 4000,00 Lei+TVA

Pretul Nu Include:
“Costuri colectare, tratare si eliminare DEEE”: 6.00 Lei + TVA

Laminator SUPU TR-380 in rola la cald/rece, format maxim de lucru: 340 mm, temperatură : 100 – 160°C, timp de incălzire: 5-10 min, viteza de laminare: reglabilă între 1.0 – 3.0m/minut, role: 4 role de tip HOT-ROLLER. Sistem: ANTI-CURL pentru laminare față. Poate fi folosit pentru laminare fotografii.

Laminator in rola SUPU TR-380 la CALD/RECE

Aparat profesional semiautomat de laminat documente la cald şi la rece cu carcasă şi mecanisme interioare din metal, cu alimentare manuală a documentelor, pentru uz mediu/ridicat comercial. Display digital pentru afişarea temperaturii şi a vitezei de lucru. Panou de comandă digital. 6 trepte de reglare a presiuni – permiţând astfel utilizarea unei game variate de medii de tipărire pentru laminare. Sistemul ANTI-CURL, pentru laminarea pe o singură fată, încorporează un sistem de ventilaţie care oferă laminări un rezultat mai calitativ şi mai durabil. Posibilitate de a utiliza aparatul atât pentru laminări pe ambele feţe cât şi pentru laminare pe o singură faţă. Este dotat cu trimmer circular, gen microperfor pe rolă superioară de lucru, fapt ce ajută la o separare facilă a documentelor după încheierea procesului de laminare.

Oferim o gamă larga de gravatoare, utilaje finisare print si produse pentru sublimare.

Vizitați-ne:

Brașov, Str Tarnavei, Nr. 2
Luni–Vineri: 8.30–17.30
Sâmbătă: 8.30-13.00 (doar cu programare)
Gravatoare & Utilaje:
+4 0743 256 400
+4 0745 659 520

Europaper
Model: Model: SUPU TR-380
Lățime maximă de laminare: 340 mm
Temperatură reglabilă: 0 – 160°C
Role: 4 role presoare pentru rezultate excelente.
Acceptă role cu diametrul interior de 55 mm
Grosime maximă acceptată: 7 mm
Poate fi folosit pentru laminare fotografii

Laminare: Rece / Cald
Viteza de laminare: reglabilă între 1.0 – 3.0m/minut
6 Trepte de reglare presiune
Sistem ANTI-CURL pentru laminare față
Putere: 950W
Voltaj: 220V

Va putem ajuta cu…

CUM PUTETI PLATI. MODALITATI DE PLATA
Utilajele de finisare print pot fi plătite într-o varietate de moduri, dar cel mai frecvent sunt achiziționate cu numerar (cumpărare de capital) sau prin finanțare.
Numerar
O opțiune excelentă pentru întreprinderile existente, ca orice profit pe care îl obții cu mașina, este 100% al tău de la început.
Finanțare
Finanțarea unei mașini de gravat cu laser oferă multe opțiuni convenabile pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dvs. financiare. Majoritatea companiilor de finanțare oferă un fel de opțiune de amânare, care vă va oferi timp pentru a pune mașina în posesia dvs., a primi instruire, a trece curba de învățare și a genera profituri înainte de a scrie primul cec. Finanțarea vă permite să deduceți suma totală din prețul de achiziție al laserului dvs. în primul an.
Imprumut bancar
Utilizați o bancă la alegere pentru opțiunea de echipament standard sau împrumut de afaceri, împrumut de capital propriu sau linie de credit. Dacă sunteți o organizație non-profit sau pentru profit, cum ar fi o școală sau o universitate, există subvenții disponibile cu ușurință.
DESPRE NOI
Firma noastra este specializata in distributie de utilaje de finisare print, prese termice, gravatoare, si acum puteti comanda ONLINE la noi, pentru ca de peste 15 ani incercam in fiecare zi sa aducem la-ndemana clientilor nostri solutii complete de printare si tipar digital pentru ca la noi preturile nu au concurenta iar calitatea este de o nota ce isi merita toate stelutele si laudele. Bineinteles, nu ne place sa ne laudam cu asta, ci clientii care ne-au trecut pragul sau care au comandat online au fost foarte multumiti de serviciile noastre.

Firma noastra se adreseaza in primul rand celor ce desfasoara o activitate pe piata comerciala interna sau internationala, se adreseaza in mod special firmelor, societatilor comerciale, persoanelor fizice, persoanelor juridice ce doresc sa comande laminatoare.

Ne desfasuram activitatea in orasul Brasov, insa trebuie sa reamintim faptul ca suntem deschisi colaborarilor si pregatiti totodata sa preluam comenzi din orice judet al tarii, deoarece onoram comenzile cu mare placere si livram oriunde in Romania prin servicii de curierat!

Contact Distributie Utilaje

Sunteti Gata sa Va Aduceti Ideea la Viata?

descoperiti gama noastra de;
servicii printaredistributie utilaje
× Suntem aici sa va ajutam! Available from 08:30 to 18:00