fbpx
Selectează o Pagină
Laminator Automat UNITEC DH-360AF in rola la Cald/Rece - Europaper Brasov - Utilaje Finisare Print

Laminator Automat DH-360AF

Laminator Automat in rola UNITEC DH-360AF la cald/rece

Pret: 10500,00 Lei+TVA

Pretul Nu Include:
“Costuri colectare, tratare si eliminare DEEE”: 6.00 Lei + TVA

Laminator in rola Automat UNITEC DH-360AF la cald/rece, temperatură reglabilă: 0 – 140°C, lățime maximă de laminare: 340 mm, timp de incălzire: 5-10 min, viteza de laminare: reglabilă între 200 – 1600 mm/min, role: 4 role presoare. Funcție de eliberare a rolelor și de control a presiunii.

Laminator Automat in rola UNITEC DH-360AF la cald/rece

Aparat profesional automat de laminat documente la cald și la rece cu carcasă și mecanisme interioare din metal, cu alimentare automată prin fricțiune a documentelor, pentru uz mediu/ridicat comercia. Display digital pentru afișarea temperaturii și a vitezei de lucru. Panou de
comandă digital. Posibilitate de a utiliza aparatul atât pentru laminări pe ambele fețe cât și pentru laminare pe o singură față. Dotat cu trimmer circular,gen microperfor pe rola superioară de lucru, fapt ce ajută la o separare facilă a documentelor după încheierea procesului de laminare.

Dotat cu masă de alimentare automată prin sistem de fricțiune a documentelor ce urmează a fi laminate, cu posibilitatea reglării vitezei de alimentare. Suport metalic prelungit pentru poziționarea rolei de folie, ceea ce oferă posibilitatea utilizării unor role de film de până la 500 metri lungime, pentru grosimea de 32 microni. Astfel productivitatea crește, datorită diminuării timpului pierdut cu schimbarea rolelor de folie de laminat !!! Productivitate mărita de lucru datorită sistemului automat de alimentare a documentelor !!!

Oferim o gamă larga de gravatoare, utilaje finisare print si produse pentru sublimare.

Vizitați-ne:

Brașov, Str Tarnavei, Nr. 2
Luni–Vineri: 8.30–17.30
Sâmbătă: 8.30-13.00 (doar cu programare)
Gravatoare & Utilaje:
+4 0743 256 400
+4 0745 659 520

Europaper
Model: UNITEC DH-360AF
Lățime maximă de laminare: 340 mm
Temperatura reglabilă 0-140 ºC
4 role presoare pentru rezultate excelente
Acceptă role cu diametrul interior de 25 mm
Grosime maximă acceptată 5 mm
Viteză de laminare reglabilă între 200-1600 mm/minut
Laminare: Automata Rece / Cald
Timp de încălzire 5-10 minute
Funcție de eliberare a rolelor și de control a presiunii
Poate fi folosit pentru laminare fotografii
Dimensiuni ( LxlxH ): 1052x570x635mm
Greutate netă: 62 kg

Va putem ajuta cu…

CUM PUTETI PLATI. MODALITATI DE PLATA
Utilajele de finisare print pot fi plătite într-o varietate de moduri, dar cel mai frecvent sunt achiziționate cu numerar (cumpărare de capital) sau prin finanțare.
Numerar
O opțiune excelentă pentru întreprinderile existente, ca orice profit pe care îl obții cu mașina, este 100% al tău de la început.
Finanțare
Finanțarea unei mașini de gravat cu laser oferă multe opțiuni convenabile pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dvs. financiare. Majoritatea companiilor de finanțare oferă un fel de opțiune de amânare, care vă va oferi timp pentru a pune mașina în posesia dvs., a primi instruire, a trece curba de învățare și a genera profituri înainte de a scrie primul cec. Finanțarea vă permite să deduceți suma totală din prețul de achiziție al laserului dvs. în primul an.
Imprumut bancar
Utilizați o bancă la alegere pentru opțiunea de echipament standard sau împrumut de afaceri, împrumut de capital propriu sau linie de credit. Dacă sunteți o organizație non-profit sau pentru profit, cum ar fi o școală sau o universitate, există subvenții disponibile cu ușurință.
DESPRE NOI
Firma noastra este specializata in distributie de utilaje de finisare print, prese termice, gravatoare, si acum puteti comanda ONLINE la noi, pentru ca de peste 15 ani incercam in fiecare zi sa aducem la-ndemana clientilor nostri solutii complete de printare si tipar digital pentru ca la noi preturile nu au concurenta iar calitatea este de o nota ce isi merita toate stelutele si laudele. Bineinteles, nu ne place sa ne laudam cu asta, ci clientii care ne-au trecut pragul sau care au comandat online au fost foarte multumiti de serviciile noastre.

Firma noastra se adreseaza in primul rand celor ce desfasoara o activitate pe piata comerciala interna sau internationala, se adreseaza in mod special firmelor, societatilor comerciale, persoanelor fizice, persoanelor juridice ce doresc sa comande laminatoare.

Ne desfasuram activitatea in orasul Brasov, insa trebuie sa reamintim faptul ca suntem deschisi colaborarilor si pregatiti totodata sa preluam comenzi din orice judet al tarii, deoarece onoram comenzile cu mare placere si livram oriunde in Romania prin servicii de curierat!

Contact Distributie Utilaje

Sunteti Gata sa Va Aduceti Ideea la Viata?

descoperiti gama noastra de;
servicii printaredistributie utilaje
× Suntem aici sa va ajutam! Available from 08:30 to 18:00