fbpx
Selectează o Pagină
Imprimanta de perete 3D model Q7+ - Europaper Brasov - Utilaje Print

Imprimanta de perete 3D model Q7+

Imprimanta de perete 3D model Q7+

Pret: 14300,00 EURO+TVA

Pretul Nu Include:
“Costuri colectare, tratare si eliminare DEEE”: 111.00 Lei+TVA

Cap imprimanta model: Micro-piezoelectric Epson DX11
Dimensiune print: 1.8 m inaltime, nelimitat pe lungime;
Rezolutie print: max 2880 DPI
Cerinte sistem de operare: Microsoft Windows 95,98,NT, 2000, XP, Win7, Win10…
Culori de baza: 4 culori & dual color pentru CM : 2xC + 2xM + 1xY + 1xK
Mod de lucru: 3 axe – axa X, axa Y, axa Z,

Pretul imprimantei nu include cerneala.
Pret Cerneala: 100E+TVA/ culoare/litru

Imprimanta de perete 3D model Q7+

Imprimanta de perete 3D model Q7+ adopta sistemul de control multi-axial. Conexiunea dintre imprimanta si calculator se realizeaza prin cablu USB.
Atata timp cat design-ul imaginilor (fotografiilor) este introdus in calculator, se pot imprima direct pe perete cum ar fi: portret, peisaj, ulei, cerneala, caligrafie, desen animat etc.
Imprimanta de perete la fel ca imprimanta obisnuita de birou, este usor de operat, are o uscare rapida a printului, convenabila la pret.
Productia este rapida, eficienta, flexibila si personalizata.

Vizitați-ne:

Brașov, Str Tarnavei, Nr. 2
Luni–Vineri: 8.30–17.30
Sâmbătă: 8.30-13.00 (doar cu programare)
Gravatoare & Utilaje:
+4 0743 256 400
+4 0745 659 520

Europaper

Specificatii Tehnice

Cap imprimanta model: Micro-piezoelectric Epson DX11
Dimensiune print: 1.8 m inaltime, nelimitat pe lungime;
Rezolutie print: max 2880 DPI
Cerinte sistem de operare: Microsoft Windows 95,98,NT, 2000, XP, Win7, Win10…
Culori de baza: 4 culori & dual color pentru CM : 2xC + 2xM + 1xY + 1xK
Tip cerneala: Cerneala speciala pe baza de apa, cu uscare rapida
Alimentare cu cerneala: sistem continu tip CISS
Mod de lucru: 3 axe – axa X, axa Y, axa Z,
Detectare dimensiune de lucru: automata, cu posibilitatea ajustari manuale

Specificatii Tehnice

Display: Q7+ – 4.3 inch
Meniu: limba engleza
Interfata: conexiune prin cablu USB
Viteza print: Q7+: 1-7m²/h
Dimensiuni utilaj (LxlxH): 70x31x239
Tipuri de perete: pereti de latex, pereti gletuiti, pereti cu lavabila, pereti cu tencuiala decorativa, toate tipurile de pereti vopsiti care permit aderarea cernelei….
Certificate: CE pentru masina, Rohls pentru cerneala
Greutate imprimanta cu sine: 112 kg (sine: 60kg )
Alimentare: 220V (90- 246V) , 47-63HZ

Va putem ajuta cu…

CUM VOI PLATI GRAVATORUL. MODALITATI DE PLATA
Gravatoarele pot fi plătite într-o varietate de moduri, dar cel mai frecvent sunt achiziționate cu numerar (cumpărare de capital) sau prin finanțare.
Numerar
O opțiune excelentă pentru întreprinderile existente, ca orice profit pe care îl obții cu mașina, este 100% al tău de la început.
Finanțare
Finanțarea unei mașini de gravat cu laser oferă multe opțiuni convenabile pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dvs. financiare. Majoritatea companiilor de finanțare oferă un fel de opțiune de amânare, care vă va oferi timp pentru a pune mașina în posesia dvs., a primi instruire, a trece curba de învățare și a genera profituri înainte de a scrie primul cec. Finanțarea vă permite să deduceți suma totală din prețul de achiziție al laserului dvs. în primul an.
Imprumut bancar
Utilizați o bancă la alegere pentru opțiunea de echipament standard sau împrumut de afaceri, împrumut de capital propriu sau linie de credit. Dacă sunteți o organizație non-profit sau pentru profit, cum ar fi o școală sau o universitate, există subvenții disponibile cu ușurință.
INTREBARI SI RASPUNSURI
Când vine vorba de gravarea cu laser, există o mulțime de factori de luat în considerare. Aspecte precum materiale, calitate, sincronizare, grafică și bani joacă un rol esențial în proiectele de succes cu gravura laser. Am luat cele mai frecvente întrebări primite de la clienti si am pus echipa noastra de experti să răspundă.
De ce să cumperi o mașină de tăiat și gravat cu laser?
Există numeroase avantaje de a deține propria mașină laser. Va prezentam câteva din motivele pentru care un gravator laser imbunatateste proiectele dumneavoastra.

 • Productivitate crescuta
  Unul dintre cele mai mari avantaje ale unei mașini de tăiat și gravat cu laser este capacitatea de a tăia într-un ritm mult mai rapid decât dispozitivele tradiționale de tăiere. Aceasta înseamnă o productivitate crescută și mai mult timp pentru a fi creativ atunci când lucrezi la proiecte suplimentare. Petreceți mai mult timp proiectând cu softuri ușor de utilizat cu mașini laser și petreceți mai puțin timp îngrijorându-vă de rezultatul final al proiectului dvs. De la piese de proiect minuscule până la munca repetitivă a clienților, un dispozitiv de tăiere cu laser vă va îmbunătăți fluxul proiectului.
 • Siguranță
  Un alt avantaj al gravatorului laser este ca reduce riscul de ranire (tăieturi accidentale) decât alte echipamentele tradiționale de tăiere. Te-ai săturat să tai bucăți minuscule cu echipament tradițional? Tăiați cât mai multe bucăți minuscule de proiect cu un simplu clic pe un buton. Urmăriți din spatele geamului de siguranță și lăsați mașina să facă magie.
 • Se taie cu precizie
  Unele materiale sunt greu de manipulat și tăiat cu precizie, în special cu instrumentele tradiționale de tăiere. Dar, cu un gravator laser, procesul de tăiere dă un rezultat fără cusur. Cu fasciculul puternic de laser pe care îl produc tăieturile cu laser, tăierea materialelor precum metalele scade impactul materialelor libere care afectează precizia în timpul tăierii.
 • Versatilitatea
  Cel mai mare avantaj in lucrul cu gravatorul laser este versatilitatea de a tăia diverse tipuri de materiale din produse pe bază de hârtie, lemn, metal, materiale plastice și multe altele!
Este Gravatorul Laser Dificil De Învatat Si Utilizat?
Un gravator laser în sine este foarte ușor de utilizat și poate fi învățat destul de rapid. După crearea designului, gravarea sau tăierea cu laser este la fel de simplă ca trimiterea unui fișier către o imprimantă.
Pachetele noastre includ CorelDraw și PhotoGrav-alt program cu toate acestea, puteți utiliza orice software de design cu care sunteți confortabil.
Pe Ce Materiale Pot Folosi Gravura cu Laser? Ce Se Poate Personaliza?

Metale – o gamă largă de metale, cum ar fi oțelul, oțelul inoxidabil, titanul, aluminiu și alama. Spre exemplu: fotogravura, decupare signalistica, placute informative, etc
Obiecte Ceramice
Piele si Materiale pentru industria textila: fotogravura, decupare articole din piele, promotionale, articole de incaltaminte, portofele, curele, decupare diverse materiale textile, decupare dupa brodare, personalizare articole imbracaminte etc
Cauciuc și Plastic (Plexiglass, PVC, forex)Spre exemplu: fotogravura, decupare obiecte promotionale, stampile.
Lemn: lemn, placaj, furnir. Cateva aplicatii: fotogravura, decupare obiecte promotionale, firme, obiecte bisericesti, decoruri, carti de vizita
Sticla: sticla, cristal. Cateva exemple: fotogravura, obiecte promotionale, sticle bauturi, pahare, sablare usi, geamuri, oglinzi,
Piatra – laserele pot gravura suprafețe dure din piatră (de exemplu, marmură și granit) pentru aplicații precum pietrele de mormânt, portrete și semne de demarcare.

Grosimea Materialului

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam

Ce Fel De Instructaj Este Disponibil?

Tehnicieni de înaltă calificare vor veni la locația dvs. pentru o zi și vă vor pune în funcțiune mașina și vă vor ajuta să vă familiarizați cu mașina. Dacă sunteți în măsură să urmați instrucțiunile pas cu pas și să vă montați mașina înainte de sosirea tehnicianului, acest lucru va lăsa mai mult timp pentru ca un tehnician să răspundă la întrebările mai detaliate pe care le puteți avea.

În plus, oferim asistență telefonică.

Ce Acopera Garantia?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam

Cat Tine Tubul Laser?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam

Contact Distributie Utilaje

Sunteti Gata sa Va Aduceti Ideea la Viata?

descoperiti gama noastra de;
servicii printaredistributie utilaje
× Suntem aici sa va ajutam! Available from 08:30 to 18:00