fbpx
Selectează o Pagină
Ghilotina hidraulica UNITEC H520RT profesionala - Europaper Brasov - Utilaje Finisare Print

Ghilotina hidraulica UNITEC H520RT

Ghilotina hidraulica profesionala UNITEC H520RT

Pret: 25990,00 Lei+TVA

Pretul Nu Include:
“Costuri colectare, tratare si eliminare DEEE”: 6.00 Lei + TVA

Ghilotina hidraulica UNITEC H520RT, lungimea de taiere: 52 cm, display: LCD 7″ cu Touchscreen pentru afişarea dimensiunilor de taiere şi pentru programarea diverselor parametii de lucru, capacitate maximă de taiere: 80 mm, distanţa minima de taiere: 30 mm, sistem automat hidraulic de presiune a colilor.

Ghilotina hidraulica UNITEC H520RT

Ghilotina profesională dublu – hidraulică de mare capacitate pentru activităţi comerciale cu volum ridicat de lucru. Lungimea de tăiere: 52 cm display LCD 7″ cu Touchscreen pentru afişarea dimensiunilor de tăiere şi pentru programarea diverselor parametrii de lucru. Acest model este dotat cu panou digital de comandă şi are funcţii programabile prin cele 100 programe de memorie şi 100 distanţe setabile/program. Atât presa cât şi cuţitul de tăiere sunt acţionate de un sistem hidraulic, ceea ce oferă un grad de finisare semnificativ îmbunătăţit faţă de modelele electromecanice, tăierea fiind realizeată electric prin apăsarea concomitentă a 2 butoane de comandă separate.
Se livrează cu stand metalic de lucru inclus!

Oferim o gamă larga de gravatoare, utilaje finisare print si produse pentru sublimare.

Vizitați-ne:

Brașov, Str Tarnavei, Nr. 2
Luni–Vineri: 8.30–17.30
Sâmbătă: 8.30-13.00 (doar cu programare)
Gravatoare & Utilaje:
+4 0743 256 400
+4 0745 659 520

Europaper
Model: UNITEC H520RT
Lungimea de tăiere: 52 cm
Display LCD 7″ cu Touchscreen pentru afişarea dimensiunilor de tăiere şi pentru programarea diverselor parametii de lucru
Construcţie total metalică
Capacitate maximă de tăiere: 80 mm
Distanţa minimă de tăiere 30 mm
Cuţit din oţel special
Sistem automat hidraulic de presiune a colilor
Sistem de protecţie al operatorului printr-un câmp de raze infraroşii care protejează zona de lucru
Setare digitală automată a distanţei de tăiere
Sistem fin de reglare a distanţei de tăiere de 0.1 mm
Acest model este dotat cu sistem de iluminare a liniei de tăiere
Alimentare 220V;
Dimensiuni aparat(LxIxH): 1280x1010x1430mm
Greutate netă: 400 Kg

Va putem ajuta cu…

CUM PUTETI PLATI. MODALITATI DE PLATA
Utilajele de finisare print pot fi plătite într-o varietate de moduri, dar cel mai frecvent sunt achiziționate cu numerar (cumpărare de capital) sau prin finanțare.
Numerar
O opțiune excelentă pentru întreprinderile existente, ca orice profit pe care îl obții cu mașina, este 100% al tău de la început.
Finanțare
Finanțarea unei mașini de gravat cu laser oferă multe opțiuni convenabile pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dvs. financiare. Majoritatea companiilor de finanțare oferă un fel de opțiune de amânare, care vă va oferi timp pentru a pune mașina în posesia dvs., a primi instruire, a trece curba de învățare și a genera profituri înainte de a scrie primul cec. Finanțarea vă permite să deduceți suma totală din prețul de achiziție al laserului dvs. în primul an.
Imprumut bancar
Utilizați o bancă la alegere pentru opțiunea de echipament standard sau împrumut de afaceri, împrumut de capital propriu sau linie de credit. Dacă sunteți o organizație non-profit sau pentru profit, cum ar fi o școală sau o universitate, există subvenții disponibile cu ușurință.
DESPRE NOI
Firma noastra este specializata in distributie de utilaje de finisare print, prese termice, gravatoare, si acum puteti comanda ONLINE la noi, pentru ca de peste 15 ani incercam in fiecare zi sa aducem la-ndemana clientilor nostri solutii complete de printare si tipar digital pentru ca la noi preturile nu au concurenta iar calitatea este de o nota ce isi merita toate stelutele si laudele. Bineinteles, nu ne place sa ne laudam cu asta, ci clientii care ne-au trecut pragul sau care au comandat online au fost foarte multumiti de serviciile noastre.

Firma noastra se adreseaza in primul rand celor ce desfasoara o activitate pe piata comerciala interna sau internationala, se adreseaza in mod special firmelor, societatilor comerciale, persoanelor fizice, persoanelor juridice ce doresc sa comande laminatoare.

Ne desfasuram activitatea in orasul Brasov, insa trebuie sa reamintim faptul ca suntem deschisi colaborarilor si pregatiti totodata sa preluam comenzi din orice judet al tarii, deoarece onoram comenzile cu mare placere si livram oriunde in Romania prin servicii de curierat!

Contact Distributie Utilaje

Sunteti Gata sa Va Aduceti Ideea la Viata?

descoperiti gama noastra de;
servicii printaredistributie utilaje
× Suntem aici sa va ajutam! Available from 08:30 to 18:00