fbpx
Selectează o Pagină
Capsator profesional UNI 108E - Europaper Brasov - Utilaje Finisare Print

Capsator profesional UNI 108E

Capsator profesional UNITEC UNI 108E

Pret: 2500,00 Lei+TVA

Pretul Nu Include:
“Costuri colectare, tratare si eliminare DEEE”: 2.50 Lei + TVA

Capsator profesional UNI 108E, tip capse utilizate: 26/6, 26/8, 66/6, 66/8 și capse tip Omega R26/6 sau R66/6, capsarea: automata sau prin comanda cu pedala de picior, margine de capsare: fixa, capacitate maxima: de 40 coli.

Capsator profesional UNITEC UNI 108E

Capsator profesional electric cu un singur cap de capsare, pentru uz mediu comercial.
Model: UNITEC UNI 106E
Capsează până la 50 coli/80g pentru capsare plană și 20 coli/80g pentru capsări tip șa utilizează capse de dimensiuni 66/6 și 66/8
Capsare automată sau prin comandă cu pedală de picior
LCD cu buton +/- pentru reglare a presiunii de capsare
Masă de lucru ajustabilă pentru capsări plane sau tip şa
Capacitate magazie de capse: 210 bucăți
Cap de capsare opțional pentru capse tip OMEGA
Destinat utilizatorilor middle-level cu nevoi medii de capsare și pentru volume medii de lucru
Calitate și fiabilitate la capsări
Alimentare la 220V/50Hz
Dimensiuni 25×49 cm
Greutate 4.2 kg

Oferim o gamă larga de gravatoare, utilaje finisare print si produse pentru sublimare.

Vizitați-ne:

Brașov, Str Tarnavei, Nr. 2
Luni–Vineri: 8.30–17.30
Sâmbătă: 8.30-13.00 (doar cu programare)
Gravatoare & Utilaje:
+4 0743 256 400
+4 0745 659 520

Europaper

Va putem ajuta cu…

CUM PUTETI PLATI. MODALITATI DE PLATA
Utilajele de finisare print pot fi plătite într-o varietate de moduri, dar cel mai frecvent sunt achiziționate cu numerar (cumpărare de capital) sau prin finanțare.
Numerar
O opțiune excelentă pentru întreprinderile existente, ca orice profit pe care îl obții cu mașina, este 100% al tău de la început.
Finanțare
Finanțarea unei mașini de gravat cu laser oferă multe opțiuni convenabile pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dvs. financiare. Majoritatea companiilor de finanțare oferă un fel de opțiune de amânare, care vă va oferi timp pentru a pune mașina în posesia dvs., a primi instruire, a trece curba de învățare și a genera profituri înainte de a scrie primul cec. Finanțarea vă permite să deduceți suma totală din prețul de achiziție al laserului dvs. în primul an.
Imprumut bancar
Utilizați o bancă la alegere pentru opțiunea de echipament standard sau împrumut de afaceri, împrumut de capital propriu sau linie de credit. Dacă sunteți o organizație non-profit sau pentru profit, cum ar fi o școală sau o universitate, există subvenții disponibile cu ușurință.
DESPRE NOI
Firma noastra este specializata in distributie de utilaje de finisare print, prese termice, gravatoare, si acum puteti comanda ONLINE la noi, pentru ca de peste 15 ani incercam in fiecare zi sa aducem la-ndemana clientilor nostri solutii complete de printare si tipar digital pentru ca la noi preturile nu au concurenta iar calitatea este de o nota ce isi merita toate stelutele si laudele. Bineinteles, nu ne place sa ne laudam cu asta, ci clientii care ne-au trecut pragul sau care au comandat online au fost foarte multumiti de serviciile noastre.

Firma noastra se adreseaza in primul rand celor ce desfasoara o activitate pe piata comerciala interna sau internationala, se adreseaza in mod special firmelor, societatilor comerciale, persoanelor fizice, persoanelor juridice ce doresc sa comande laminatoare.

Ne desfasuram activitatea in orasul Brasov, insa trebuie sa reamintim faptul ca suntem deschisi colaborarilor si pregatiti totodata sa preluam comenzi din orice judet al tarii, deoarece onoram comenzile cu mare placere si livram oriunde in Romania prin servicii de curierat!

Contact Distributie Utilaje

Sunteti Gata sa Va Aduceti Ideea la Viata?

descoperiti gama noastra de;
servicii printaredistributie utilaje
× Suntem aici sa va ajutam! Available from 08:30 to 18:00