fbpx
Selectează o Pagină
Aparat biguit manual HCP315 UNITEC - Europaper Brasov - Utilaje Finisare Print

Aparat biguit manual HCP315

Aparat de biguit manual UNITEC HCP315

Pret: 1670,00 Lei+TVA

Pretul Nu Include:
“Costuri colectare, tratare si eliminare DEEE”: 6.00 Lei + TVA

Aparat biguit manual HCP315, latime maximă : 315 m, gramaj maxim hartie biguire: 400g/mp 250g/mp, gramaj maxim hartie microperforare: 250g/mp, grosimea big-ului : 1,2/1,8 mm, posibilitate de biguire la unghi 0-90 grade.

Aparat biguit manual HCP315

Aparat de biguit şi microperforat echipat cu un contrabig multifuncţional, prevăzut cu două tipuri de canale: cel îngust pentru carton subţire, iar cel lat pentru carton mai gros. Cu ajutorul riglelor de poziţionare se poate acoperi o lungime de 15-280 mm, iar rigla auxiliară face posibilă realizarea unei poziţii suplimentare de reglare. Posibilitate de biguire la unghi 0-90 grade. Pe placa de presiune superioară este montat un portcuţit, prevăzut cu un cuţit de biguire şi unul de perforare.
Se poate face perfore până la 250gr.

Oferim o gamă larga de gravatoare, utilaje finisare print si produse pentru sublimare.

Vizitați-ne:

Brașov, Str Tarnavei, Nr. 2
Luni–Vineri: 8.30–17.30
Sâmbătă: 8.30-13.00 (doar cu programare)
Gravatoare & Utilaje:
+4 0743 256 400
+4 0745 659 520

Europaper
Model: UNITEC HCP315
Construcţie integrală din metal dur, conceput atât pentru biguire cât şi pentru microperforare
Destinat pentru un volum de muncă mic-mediu, Acţionare: manuală
Calitate superioară a lamei de microperforare (perforează până la 250gr)
Posibilitate de biguire la unghi 0-90 grade
2 dimensiuni pentru lăţimea big-ului
2 şuruburi la tijă de reglare a distanţei pentru o poziţionare precisă
Lăţime maximă : 315 mm
Gramaj maxim hârtie: 400g/mp (biguire) ; 250g/mp (microperforare)
Grosimea big-ului : 1,2 / 1,8 mm
Greutate netă: 11,5 kg
Dimensiuni: 500x380x95 mm

Va putem ajuta cu…

CUM PUTETI PLATI. MODALITATI DE PLATA
Utilajele de finisare print pot fi plătite într-o varietate de moduri, dar cel mai frecvent sunt achiziționate cu numerar (cumpărare de capital) sau prin finanțare.
Numerar
O opțiune excelentă pentru întreprinderile existente, ca orice profit pe care îl obții cu mașina, este 100% al tău de la început.
Finanțare
Finanțarea unei mașini de gravat cu laser oferă multe opțiuni convenabile pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dvs. financiare. Majoritatea companiilor de finanțare oferă un fel de opțiune de amânare, care vă va oferi timp pentru a pune mașina în posesia dvs., a primi instruire, a trece curba de învățare și a genera profituri înainte de a scrie primul cec. Finanțarea vă permite să deduceți suma totală din prețul de achiziție al laserului dvs. în primul an.
Imprumut bancar
Utilizați o bancă la alegere pentru opțiunea de echipament standard sau împrumut de afaceri, împrumut de capital propriu sau linie de credit. Dacă sunteți o organizație non-profit sau pentru profit, cum ar fi o școală sau o universitate, există subvenții disponibile cu ușurință.
DESPRE NOI
Firma noastra este specializata in distributie de utilaje de finisare print, prese termice, gravatoare, si acum puteti comanda ONLINE la noi, pentru ca de peste 15 ani incercam in fiecare zi sa aducem la-ndemana clientilor nostri solutii complete de printare si tipar digital pentru ca la noi preturile nu au concurenta iar calitatea este de o nota ce isi merita toate stelutele si laudele. Bineinteles, nu ne place sa ne laudam cu asta, ci clientii care ne-au trecut pragul sau care au comandat online au fost foarte multumiti de serviciile noastre.

Firma noastra se adreseaza in primul rand celor ce desfasoara o activitate pe piata comerciala interna sau internationala, se adreseaza in mod special firmelor, societatilor comerciale, persoanelor fizice, persoanelor juridice ce doresc sa comande laminatoare.

Ne desfasuram activitatea in orasul Brasov, insa trebuie sa reamintim faptul ca suntem deschisi colaborarilor si pregatiti totodata sa preluam comenzi din orice judet al tarii, deoarece onoram comenzile cu mare placere si livram oriunde in Romania prin servicii de curierat!

Contact Distributie Utilaje

Sunteti Gata sa Va Aduceti Ideea la Viata?

descoperiti gama noastra de;
servicii printaredistributie utilaje
× Suntem aici sa va ajutam! Available from 08:30 to 18:00