fbpx
Selectează o Pagină
Aparat biguit automat NCC330A UNITEC - Europaper Brasov - Utilaje Finisare Print

Aparat biguit automat NCC330A

Aparat de biguit automat profesional UNITEC NCC330A

Pret: 27000,00 Lei+TVA

Pretul Nu Include:
“Costuri colectare, tratare si eliminare DEEE”: 6.00 Lei + TVA

Aparat biguit automat NCC330A, greutate hartie suportată pe ciclu de lucru: 80-400gr/mp, număr maxim de biguri pe ciclu: 10, precizie big: ±0.2mm, grosime big: 1 mm, viteza la bigure: până la 4000 pagini/oră format A4

Aparat biguit automat NCC330A

Echipament de biguit şi opţional pentru microperfor, cu mod de lucru programabil şi o lăţime de 330 mm. Acest model se bazează pe AutoCreaser, dar în plus oferă multe caracteristici noi și beneficii pentru utilizator. Cea mai evidentă diferență este inteligentul display de 7″, care controlează toate funcțiile principale ale echipamentului. Utilizarea ecranului este simplă în sine. Tastați lungimea colilor (dimensiunile populare sunt presetate), atingeți tipul de fold pentru produsul finit (scrisoare, poarta etc.) și apăsați butonul verde. Mașina va calcula automat unde trebuie să fie biguite colile. Orice modificare minoră a poziției bigului poate fi făcută atingând o săgeată în direcția respectivă. Biguirea este de o calitate superioară şi permite fără probleme îndoirea cartoanelor printate digital. Oferă cea mai bună productivitate şi eficientă de lucru datorită rulajului de 4000 foi A4/oră.

Oferim o gamă larga de gravatoare, utilaje finisare print si produse pentru sublimare.

Vizitați-ne:

Brașov, Str Tarnavei, Nr. 2
Luni–Vineri: 8.30–17.30
Sâmbătă: 8.30-13.00 (doar cu programare)
Gravatoare & Utilaje:
+4 0743 256 400
+4 0745 659 520

Europaper
Model: UNITEC NCC330A
Display color LCD cu touch screen – permite editarea şi creerea a numeroase programe de biguire şi memorarea acestora.
Se pot realiza până la 10 biguri pe o pagină – într-o singură trecere
Grosimea maximă a hârtiei acceptate: 400 gr.
Sistem de autodeschidere a modulului de biguire la blocare în cazul folosirii hârtiei laminate sau cerate
Reglaj independent al sistemului de biguire
Ajustare variabilă a adâncimii bigului
Sistem opţional de microperforare (se pot monta până la 4 seturi de role pentru microperforare)
Tavă de evacuare
Dimensiunea maximă a hârtiei: 330×990 mm
Meniu disponibil in limba engleză
Greutate hârtie suportată pe ciclu de lucru: 80-400gr/mp
Număr maxim de biguri pe ciclu: 10
Orientare big: sus
Precizie big: ±0.2mm
Grosime big: 1 mm
Distanţa bigului final faţă de margine: nelimitată
Distanţa minimă între biguri: 0.1 mm
Viteza la bigure: până la 4000 pagini/oră format A4
Mod alimentare cu hârtie: automat prin vacuum
Capacitate tavă încărcare: 40 mm
Capacitate tavă evacuare: 50 mm
Greutate: 125 kg
Dimensiuni: 120x52x115cm
Dimensiunea minimă a hârtiei: 140×150 mm

Va putem ajuta cu…

CUM PUTETI PLATI. MODALITATI DE PLATA
Utilajele de finisare print pot fi plătite într-o varietate de moduri, dar cel mai frecvent sunt achiziționate cu numerar (cumpărare de capital) sau prin finanțare.
Numerar
O opțiune excelentă pentru întreprinderile existente, ca orice profit pe care îl obții cu mașina, este 100% al tău de la început.
Finanțare
Finanțarea unei mașini de gravat cu laser oferă multe opțiuni convenabile pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dvs. financiare. Majoritatea companiilor de finanțare oferă un fel de opțiune de amânare, care vă va oferi timp pentru a pune mașina în posesia dvs., a primi instruire, a trece curba de învățare și a genera profituri înainte de a scrie primul cec. Finanțarea vă permite să deduceți suma totală din prețul de achiziție al laserului dvs. în primul an.
Imprumut bancar
Utilizați o bancă la alegere pentru opțiunea de echipament standard sau împrumut de afaceri, împrumut de capital propriu sau linie de credit. Dacă sunteți o organizație non-profit sau pentru profit, cum ar fi o școală sau o universitate, există subvenții disponibile cu ușurință.
DESPRE NOI
Firma noastra este specializata in distributie de utilaje de finisare print, prese termice, gravatoare, si acum puteti comanda ONLINE la noi, pentru ca de peste 15 ani incercam in fiecare zi sa aducem la-ndemana clientilor nostri solutii complete de printare si tipar digital pentru ca la noi preturile nu au concurenta iar calitatea este de o nota ce isi merita toate stelutele si laudele. Bineinteles, nu ne place sa ne laudam cu asta, ci clientii care ne-au trecut pragul sau care au comandat online au fost foarte multumiti de serviciile noastre.

Firma noastra se adreseaza in primul rand celor ce desfasoara o activitate pe piata comerciala interna sau internationala, se adreseaza in mod special firmelor, societatilor comerciale, persoanelor fizice, persoanelor juridice ce doresc sa comande laminatoare.

Ne desfasuram activitatea in orasul Brasov, insa trebuie sa reamintim faptul ca suntem deschisi colaborarilor si pregatiti totodata sa preluam comenzi din orice judet al tarii, deoarece onoram comenzile cu mare placere si livram oriunde in Romania prin servicii de curierat!

Contact Distributie Utilaje

Sunteti Gata sa Va Aduceti Ideea la Viata?

descoperiti gama noastra de;
servicii printaredistributie utilaje
× Suntem aici sa va ajutam! Available from 08:30 to 18:00